Antena Căutare

Vladimir Jirinovski, bmbardat cu varza in timpul unei conferinte de presa

Liderul Partidului Democrat Liberal din Rusia, Vladimir Jirinovski, a fost atacat cu varza murata la Kiev. Politicianul sustinea o conferinta de presa, cand o femeie nemultumita de spusele sale i-a aruncat in fata o salata de varza.

Tanara care asista la conferinta de presa l-a numit „ucrainofob” pe Jirinovski, relateaza agentia RIA Novosti. Infuriat, si-a chemat garzile de corp „sa o indeparteze pe femeia aia schizofrenica”.

Politicianului i-a fost tradus apelativul folosit de aceasta, dar nu l-a inteles prea bine. Cand si-a dat seama ca a fost acuzat ca „nu iubeste Ucraina”, dupa cum i-au tradus jurnalistii, a tinut sa mentioneze ca nu exista „sentimente antiucrainiene in Rusia”.

La Guantanamo s-au reluat audierile teroristilor suspectati de organizarea atacurilor de la 11 septembrie 2001... Unul dintre simbolurile Romei, Fontana di Trevi, va fi complet restaurat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x