Antena Căutare

Vremea o ia razna! Englezii anunță ninsori masive în maximum șase săptămâni!

Potrivit specialiștilor, insula ar putea fi lovită de un val de ninsori neobișnuit pentru această perioadă, iar veștile rele nu se opresc aici. Zăpada ar putea poposi meleagurile britanice până la finele lunii februarie a anului viitor

Potrivit specialiștilor, insula ar putea fi lovită de un val de ninsori neobișnuit pentru această perioadă, iar veștile rele nu se opresc aici. Zăpada ar putea poposi meleagurile britanice până la finele lunii februarie a anului viitor.

Informația apărut în cotidianul Mirror, care citează cele mai importante instituții de profil din Londra. Se pare că iarna se va instala în Anglia încă din luna noiembrie, iar cantitățile de zăpadă vor fi însemnate.

Mai mult, temperaturile vor scădea vertiginos, după ce, în această lună s-au consemnat cote record pentru localitățile britanice, ajungându-se până la 34 de grade Celsius.

Prinţul William al Marii Britanii şi-a dus familia în Canada. Charlotte şi George, mai fericiţi ca oricând!... Conducătorii mașinilor Tesla, în pericol de moarte! Controlul frânelor a fost preluat de la distanță, iar ușile mașinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x