Antena Căutare

Wuhanul se pregăteşte să-şi testeze populaţia timp de zece zile în cadrul unui plan de depistare a noului coronavirus

Oraşul Wuhan, ”leagănul” pandemiei covid-19, se pregăteşte să-şi testeze populaâia pe o perioadă de zece zile, potrivit unor surse apropiate dosarului şi unui document pe care Reuters scrie că l-a putut consulta.

Fiecare cartier din Wuhan, oraşul în care a apărut epidemia în China la sfârşitul anului trecut, a primit instrucţiuni să prezinte până marţi un plan detaliat în vederea efectuării acestor teste.

Reuters scrie că nu a putut contacta imediat autorităţile sanitare minicipale.

În acest oraş cu 11 milioane de locuitori, capitala provinciei Hubei, situată în centrul Chinei, a apărut SARS-Cov-2 şi s-a răspândit în lume, provocând o criză sanitară şi economică fără precedent.

Wuhanul a anunţat în weekend un nou grup de contaminări - cluster -, primul de la ridicarea la 8 aprilie a carantinei în care s-a aflat luni de zile.

Sursa : news.ro

Spania înregistrează cel mai mic bilanţ al contaminărilor zilnice din ultimele două luni; bilanţul covid creşte cu 176 d... „Simțeam că mă înec, din cauza plămânilor mei infectați! Am crezut că voi muri de COVID-19!”. Un medic tratat cu Remdesi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x