Antena Căutare

1, 2, 3 sau 4? Reprezentarea grafică pe care o alegi spune totul despre sufletul tău!

Ai în față patru imagini diferite, iar din ele vei alege una. Atenție, nu te gândi prea mult, ci ascultă-ți primul instinct. Alegerea ta are în spate o psihologie a sufletului ce își găsește numeroase explicații.

1, 2, 3 sau 4? Reprezentarea grafică pe care o alegi spune totul despre sufletul tău!
| secretele.com

Ai în față patru imagini diferite, iar din ele vei alege una. Atenție, nu te gândi prea mult, ci ascultă-ți primul instinct. Alegerea ta are în spate o psihologie a sufletului ce își găsește numeroase explicații, scrie secretele.com

Care este intelesul din spatele acestui joc? In esenta, imaginea pe care ai ales-o reflecta in mod direct perceptia ta de sine.

Daca ai ales imaginea 1:

Ai o stima de sine sanatoasa. Iti accepti cu incredere atat punctele forte cat si punctele slabe. Ai o perceptie de sine echilibrata si ai cultivat suficienta iubire de sine cat sa ai o atitudine increzatoare si sa iti apreciezi abilitatile proprii. Felicitari!

Daca ai ales imaginea 2:

Ai tendinta de a te confrunta mereu cu cu un sentiment de incompletitudine. Nu esti pe deplin multumit de tine si de realizarile tale. Esti inca de parere ca mai sunt multe lucruri pe care trebuie sa le indeplinesti in viata pentru a fi impacat cu tine insuti/insati, iar cu abordarea potrivita, aceasta atitudine poate fi transformata intr-un atu.

Daca ai ales imaginea 3:

Ai tendinta de pune mereu la indoiala aspectul tau, precum si propriile talente si abilitati. Desi ai o multime de calitati cu care te poti mandri, esti exagerat de perfectionist(a) si iti este greu sa realizezi ca esti, de fapt, o persoana minunata, in ciuda tuturor defectelor pe care tinzi sa le exagerezi de multe ori. Odata ce vei fi constientizat faptul ca, la fel ca toti cei din jurul tau, nici tu nu esti si nu vei fi niciodata perfect, iti va fi mult mai usor sa te accepti si sa te apreciezi mai mult.

Daca ai ales imaginea 4:

Nu esti foarte preocupat de imaginea ta si de meritele tale – acest lucru poate fi explicat fie prin faptul ca esti o persoana extrem de superficiala, fie prin faptul ca esti o persoana extraordinar de inteleapta. Nu esti genul de persoana care sa se puna de multe ori in balanta cu cei din jur, si asta pentru ca pur si simplu nu te preocupa problemele legate de imaginea de sine.

Esti o persoana perfect neutra: nici nu esti deranjat de defectele tale, nici nu te manifesti prea multumit de punctele tale forte

Află ce spune forma nasului despre o persoană! Al tău ce fel este?... Imaginea care emoționat o lume întreagă și a devenit virală! Motivul pentur care un medic chirurg dă cu mopul, după ce i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x