Antena Căutare

A aflat că are cancer în cel mai bizar mod posibil. Urmele lăsate de ochelari sunt de vină

O femeie din Marea Britanie a rămas cu o rană adâncă pe față, după ce a aflat că are cancer de piele. Inițial, a crezut că semnul se datorează ochelarilor. 

O femeie din Marea Britanie a rămas cu o rană adâncă pe față, după ce a aflat că are cancer de piele. Inițial, a crezut că semnul se datorează ochelarilor.

Narelle Krikhoff, în vârstă de 53 de ani, a început să se dea cu cremă pentru protecție solară la vârsta de 20 de ani. Ceea ce a crezut că este doar o iritație, s-a transformat în cancer de piele.

A aflat că are cancer în cel mai bizar mod posibil. Urmele lăsate de ochelari sunt de vină
Așa arăta acea iritație înainte de a fi operată

Doamna Krikhoff din Brisbane, Australia, a fost convinsă inițial că lovitura de pe nas nu ar putea fi periculoasă din cauza stilului său de viață foarte sănătos. Cu toate acestea, antrenoarea personală a fost diagnosticată cu oribila boală.

Tumora a fost îndepărtată printr-o intervenție, însă i-a lăsat o cicatrice groaznică pe față. În plus, viața îi este în pericol, căci poate recidiva.

A aflat că are cancer în cel mai bizar mod posibil. Urmele lăsate de ochelari sunt de vină

Acum, femeia dorește ca fiecare să conștientizeze ca această afecțiune cruntă nu iartă pe nimeni, oricât de sănătos am trăi.

Sursa: Daily Mail

Maşina trimisă de miliardarul Elon Musk spre Marte va sta zece milioane de ani în spaţiu. Autoturismul de lux nu va ajun... SFÂRȘITUL LUMII nu e ”cu foc și cu pucioasă”! Cum ar arăta Pământul în 2050! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x