Antena Căutare

A apărut cea mai importantă fotografie din istorie!

Un colecționar californian a pus mâna, se pare, pe o comoară: o fotografie în care apare celebrul bandit din vestul american Billy The Kid

Un colecționar californian a pus mâna, se pare, pe o comoară: o fotografie în care apare celebrul bandit din vestul american Billy The Kid.

Colecționarul american deține o fotografie cu Billy The Kid jucând crichet cu banda sa, The Regulators. În poza cumpărată cu 2 dolari dintr-un bazar din Fresno, faimosul bandit ar fi a patra persoană din stânga, care poartă o pălărie cu boruri mari. "Nu este numai Graalul fotografiei western, ci Graalul fotografiei", a spus Jeff Aiello, regizorul executiv al documentarului "Billy The Kid: New Evidence", în San Francisco Chronicle.

Fotografia ar fi fost făcută cu ocazia unei nunți în comitatul Lincoln, din New Mexico, la sfârșitul verii anului 1878, potrivit lui David McCarthy de la firma de numismatică Kagin, care a lucrat un an la autentificarea fotografiei. Până în prezent exista o singură poză a tânărului bandit.

Moment ISTORIC. Au fost văzute casele extratereștrilor... Scrisoare de dragoste. Iubirea nu respectă regulile... gramaticii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x