Antena Căutare

A comandat un pahar de vin, dar asta i-a adus sfârşitul în cel mai BIZAR mod! Uite ce era de fapt în pahar!

Un bărbat de 50 de ani a ajuns de urgenţă la spital după ce a servit un pahar de vin.

Un bărbat de 50 de ani a ajuns de urgenţă la spital după ce a servit un pahar de vin.

Andres Lorente a mers la un restaurant şi a comandat un pahar de vin, dar în scurt timp lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Incidentul s-a petrecut în Spania, acolo unde unul dintre clienţii unui local a fost dus de urgenţă la spital. Analizele au arătat însă un lucru surprinzător.

Bărbatul nu consumase vin, ci ceva de-a dreptul şocant. Se pare că acesta băuse detergent de vase. În scurt timp, acesta a decedat.

Poveștile GROAZEI din Centru vechi! Vindeau PLĂCINTĂ CU CARNE DE OM, iar Vlad Ţepeş bântuie şi acum Curtea Veche

Poliţia din Spania anchetează acest incident, dar între timp, cazul a devenit cunoscut în toată lumea şi toţi se întreabă cum a fost posibil aşa ceva.

Îi plăcea să mănânce brânză, dar asta l-a adus pe masa de operație! Medicii și-au făcut CRUCE când au văzut ce au scos din pacient!

Unii bărbaţi beau berea, alţii...fac opere de artă din ea! Priveşti şi te minunezi!... Galerie FOTO cutremurătoare: Cât "cântăreşte" viaţa unui om în imagini! Drama unor suflete nevinovate face înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x