Antena Căutare

A fost surprinsă de un polițist în timp ce consuma alcool, însă NICIODATĂ nu s-ar fi gândit la asta! Ce i-a propus omul legii ca să treacă cu vederea e..de NEIMAGINAT

Janelle Westfal are 18 ani, locuiește în SUA și de curând a fost arestată după ce a consumat alcool, însă niciodată nu s-ar fi gândit că acest incident se va termina așa.

Janelle Westfal are 18 ani, locuiește în SUA și de curând a fost arestată după ce a consumat alcool, însă niciodată nu s-ar fi gândit că acest incident se va termina așa.

După ce a mers la o petrecere în New Hamphire, aceasta a fost surprinsă de omul legii chiar în timp ce ținea în mână o cutie de bere. Ulterior, ea a fost nevoită să se prezinte la secția de poliție, unde șeful secției, David Seastrand, i-a făcut o propunere indecentă.

El i-a promis fetei că va renunța la toate acuzațiile, dacă aceasta va fi de acord să pozeze nud, chiar într-un subsol al secţiei de poliţie din New Hampshire.

"Era acolo, în uniformă, cu pistolul la brâu. A spus că-mi va face poze şi apoi mă va şantaja cu ele timp de doi ani, pentru a se asigura că nu voi mai face probleme", a mărturisit fata pentru The Mirror.

În cele din urmă, tatăl tinerei a depus o plângere, iar Seastrand a demisionat din funcţie în urmă anchetei. De asemenea, Janelle urmează să primească despăgubiri în valoare de 70.000 de dolari.

Un real MIRACOL! O mamă a uluit întreaga lume după ce şi-a ÎNVIAT bebeluşul... Răpită de EXTRATEREȘTRI! Dovezile acestei femei sunt HALUCINANTE! „Am făcut un COPIL!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x