Antena Căutare

A sfidat moartea, după ce a supraviețuit mâncând furnici: Cum a fost găsit un bărbat care s-a rătăcit în pustietate

Un vânător care s-a pierdut în vasta zonă aridă din interiorul continentului australian, timp de o săptămână, a mâncat furnici pentru a supraviețui, a indicat marți poliția locală, citată de DPA.

Un vânător care s-a pierdut în vasta zonă aridă din interiorul continentului australian, timp de o săptămână, a mâncat furnici pentru a supraviețui, relatează Agerpres.

Reginald Foggerdy, 62 de ani, a plecat la vânătoare săptămâna trecută de la o tabără din deșert, situată în apropiere de Laverton, la 1.000 de kilometri nord-est de Perth (vestul Australiei). Familia sa a alertat autoritățile atunci când a constatat că bărbatul nu s-a întors a doua zi.

Mergând pe calea urmelor găsite în weekend, poliția a reușit să îl descopere pe vânător sprijinit de un copac, într-o stare extrem de precară. Foggerdy a fost descoperit la 15 kilometri de tabăra de unde plecase.

Foto: Facebook/Western Australia Police

"Era extrem de deshidratat, puțin delirant, dar a primit primul ajutor, și putem spune că acum poate sta în picioare și vorbi, așa că lucrurile se prezintă foarte bine", a declarat poliția locală pentru postul ABC.

"În ultimele zile, (bărbatul) a reușit să supraviețuiască stând întins sub un copac și mâncând furnici negre (...). Nu a avut apă timp de șase zile", a adăugat polițistul, lăudând abilitățile de supraviețuire ale vânătorului.

FOTO: Era uriașă, iar acum e model! Cum arată tânăra care recomandă dieta pe bază de sex, după ce a slăbit 60 de kilogra... Descoperire epocală. Românii au aflat compoziția unui asteroid periculos pentru Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x