Antena Căutare

Rapperul A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm pentru agresiune - VIDEO

Rapperul american A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm, în Suedia, miercuri dimineaţă, după un incident violent, fiind suspectat de agresiuni grave.

Rapperul american A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm, în Suedia, miercuri dimineaţă, după un incident violent, fiind suspectat de agresiuni grave.

O înregistrare video în care rapperul şi trei dintre gărzile sale de corp pot fi văzuţi în timp ce lovesc un tânăr a fost publicată pe platforma online YouTube de site-ul american tmz.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, a fost arestat miercuri dimineaţă, fiind suspectat de agresiune, potrivit procurorului oraşului Stockholm, citat de Reuters. Violenţele au avut loc duminică dimineaţă, la câteva ore după ce rapperul a susţinut un concert la festivalul de hip-hop Smash.

„O persoană a fost arestată pentru agresiune şi alte trei, pentru agresiuni grave", a explicat procurorul.

Într-o înregistrare publicată pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram, rapperul s-a apărat spunând că presupusa victimă, însoţit de un alt tânăr, au părut să aibă un comportament agresiv faţă de grupul lui A$AP Rocky. Rapperul a mai spus că, în ciuda faptului că li s-a cerut să se calmeze, aceştia nu s-au conformat. Acesta a mai publicat o înregistrare video în care unul dintre cei doi tineri poate fi văzut atacând una dintre gărzile de corp ale rapperului.

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut "Long. Live. A$AP", care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, "At. Long. Last. A$AP", care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Săptămâna de lucru de patru zile, un câștig atât pentru angajați, cât și pentru angajatori: Productivitate crescută, sal... Iluzie optică: Ce vezi în această imagine spune multe despre personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x