Antena Căutare

Această imagine îți rupe sufletul! La doar 7 ani, zace epuizat, după ședința de chimioterapie. Cancerul i-a furat copilăria!

Logan Sellers, din Bangor, Wales, a fost diagnosticat cu  Rhabdomyosarcoma, după ce i-a apărut o gâlmă care s-a dezvoltat în spatele ochiului. Din această cauză, micuţul se trezea în miezul nopţii şi, de multe ori, se dezlănţuia în faţa părinţilor săi neputincioşi.

Logan Sellers, din Bangor, Wales, a fost diagnosticat cu Rhabdomyosarcoma, după ce i-a apărut o gâlmă care s-a dezvoltat în spatele ochiului. Din această cauză, micuţul se trezea în miezul nopţii şi, de multe ori, se dezlănţuia în faţa părinţilor săi neputincioşi.

Însă, acum, a devenit atât de slăbit, încât aproape că nici nu mănâncă şi nu are chef să se joace cu jucăriile care altădată îi erau dragi. Tatăl său, James (37) a decis să încarce fotografia cu fiul său, după şedinţa de chimioterapie, pentru a le arăta celorlalţi cât de rău este afectat de cancer.

De când a fost diagnosticat cu această boală nemiloasă, familia s-a mutat temporar în Statele Unite, pentru ca Logan să primească tratamentul necesar, acest lucru fiind imposibil în Marea Britanie.

"Am postat această imagine, pentru a arătat dureroasa realitate din spatele acestei boli. Logan este bolnav de cancer, este extrem de slăbit şi acest lucru îl afectează mai mult decât ceilalţi îşi pot imagina. Să fiu sincer, este inconfortabil şi greu să vorbesc despre asta, însă numai aşa oamenii pot fi educaţi, prin astfel de gesturi", a declarat tatăl băiatului, pentru Daily Post.

Acest tip de tumori, care au fost depistate în cazul lui Logan ,se dezvoltă în muşchi sau în ţesutul fibros şi poate creşte în orice partea a corpului. Cele mai afectate zone sunt capul, gâtul, vezica urinară, testiculele, uterul.

Din cauza acestora, copilul se trezeşte noaptea, transpirat, ţipând şi plângând. Poate dura şi o oră, până ce acesta se linişteşte, devenind agresiv cu părinţii săi.

Viralul zilei: Afară-i vopsit gardul, în chiuvetă-i leopardul! Vezi cum face băiță un pui de felină. Apoi trece pe biber... Uită de cărţile de geografie şi fii atent aici! De ce sunt interesaţi oamenii în funcţie de ţara în care locuiesc. Brazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x