Antena Căutare

Aici mănânci gratis pe viaţă, dacă te cheamă "Burger"! Oamenii se înghesuie să își schimbe numele, iar localul nu mai face față

Da ai citit cât se poate de bine. Porți acest nume, atunci ai liber la mâncare, pentru tot restul vieții, în  lanţul de restaurante fast-food "Mr. Burger”, din Australia. Propunerea mai puțin obișnuită picat ca o binecuvântarea pentru clienţii săi.

Da ai citit cât se poate de bine. Porți acest nume, atunci ai liber la mâncare, pentru tot restul vieții, în lanţul de restaurante fast-food "Mr. Burger”, din Australia. Propunerea mai puțin obișnuită picat ca o binecuvântarea pentru clienţii săi.

Cel care îşi va schimba numele în „Burger” va putea mânca gratis ori de câte ori are chef până la sfârşitul zilelor. Este suficient să vină cu buletinul la oricare din localuri şi primeşte de mâncare.

Și inevitabilul s-a produs, oricât de nebunesc pare! Reprezentanţii localului nu mai fac față solicitărilor, limitând numărul la doar 10 persoane. Clienții au dreptul la 7 burgeri pe săptămână, "până la adânci bătrâneți".

Pentru a beneficia de "super ofertă", oamenii trebuie să depună actele de schimbare a numelui de familie, la oficiul de evidenţa populaţiei, până la 31 iulie.

Apoi, domnul/doamna "Burger" trebuie să trimită o copie spre restaurantele “Mr. Burger. Oferta se adresează doar australienilor, cu vârsta de peste 18 ani.

Oare merită să te muți în Australia și să îți schimbi numele într-un anumit fel de mâncare? Probabil pentru cei mai gurmanzi dintre pământeni sau fără posibilități materiale strălucite chiar reprezintă o soluție.

Este nevoie doar de o privire spre pozele apetisante și mai că te-ai pune și în cap pentru o porție delicioasă. Și chiar nu greșim cu nimic, în momentul în care afrimăm asta. Priviți!

Dieta pe care să o urmezi în funcție de zodie! Vei slăbi văzând cu ochii... Povestea Theresei May, femeia de fier care le promite englezilor imposibilul: reunirea Marii Britanii! Vrea să fie premi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x