Antena Căutare

Andrei Osanu lovește din nou, dar la sala de sport! Cum arată o ședință de zumba pe o parodie a băieților de la „Noaptea Târziu”!

Mersul la sală sau la fitness nu este întotdeauna o activitate plăcută. Totuși, Andrei Osanu a reușit să transforme orele de sport într-o adevărată plăcere!

Mersul la sală sau la fitness nu este întotdeauna o activitate plăcută. Totuși, Andrei Osanu a reușit să transforme orele de sport într-o adevărată plăcere!

Recent, pe internet a început să circule un clip video în care Andrei Osanu reușește să aducă bunadispoziție clientelor sale din sala de sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așezați toți frumos în fața oglinzii, mișcările s-au realizat în ritm de „Despacito” (de fapt, în varianta readaptată a băieților de la „Noaptea târziu”).

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce show de zile mari a ieșit! Cu siguranță nu vei regreta!

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când săruți! Acesta este detaliul la care nimeni nu se gândește... Un cerc bizar a apărut pe peretele camerei unui tânăr! Ce descoperire uriașă a făcut acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x