Antena Căutare

Are doar 13 ani, dar trăiește ca o vulpe. Ce spun părinții adolescentei care poartă mască și se comportă ca animalul sălbatic

O mamă și-a exprimat îngrijorarea în mediul online, după ce fiica ei vitregă a început să aibă un comportament suspect. Adolescenta susține că se indentifică cu o vulpe, poartă mască și coadă și se filmează sărind precum animalul.

imagini cu o tanara care poarta masca de vulpe Galerie
Are doar 13 ani, dar trăiește ca o vulpe. Ce spun părinții adolescentei care poartă mască și se comportă ca animalul sălbatic | Shutterstock

O femeie aflată în impas a cerut sfaturi în mediul online despre cum ar trebui să se comprote cu fiica ei vitregă, în vârstă de 13 ani, care se identifică drept vulpe. Mama vitregă a povestit totul în cadrul podcastului The Dr. John Delony Show, dedicat sănătății mentale.

Jill, așa cum se numește mama îngrijorată, a dezvăluit că fata se se îmbracă în așa fel încât să semene cu o vulpe și chiar are un canal de Youtube unde postează imagini cu ea în această ipostază, relatează dailymail.co.uk.

„Poartă o mască și o coadă și are un canal YouTube pentru care se filmează sărind ca o vulpe în pantaloni scurti”, a continuat femeia îngrozită, adăugând că mama biologică a fetei pare să încurajeze comportamentul atunci când adolescenta se află în prezența ei.

Citește și: O tânără a ales să trăiască precum un câine. Cum arată o zi normală din viața ei. Imaginile au devenit virale

Cum s-a transformat adolescenta cu mască și coadă care trăiește ca o vulpe

În podcastul în care a fost invitată, mama vitregă s-a declarat îngrozită de întreaga situație și a oferit și mai multe detalii din viața adolescentei care trăiește ca o vulpe.

„Sunt complet pierdută și șocată. Este un întreg fenomen, pentru care există și un nume și există o terminologie și sunt lucruri sunt ofensatoare pentru ei”, a mai adăugat Jill.

Într-o întorsătură de situație și mai bizară, se pare că fiica vitregă o influențat-o și pe fiica biologică a lui Jill, în vârstă de doar nouă ani, sora ei vitregă identificându-se acum cu o girafă, a transmis femeia uluită.

Ulteiror, Jill a continuat să-l întrebe pe Dr. John, realizatorul podcastului, dacă ar trebui să-și lase propria fiică „să continue să fie o girafă” - și, „mai important, ce reguli ar trebui să impun în casă despre internet, timpul petrecut pe ecrane și rețelele sociale?”

„Și în general, ca o imagine de ansamblu, ce fel de relație ar trebui să am cu fiica mea vitregă?”, a mai întrebat aceasta.

Dr. John a oferit-o ca exemplu pe propria sa fiică, în vârstă de opt ani, care se dă în mod regulat drept prințesă ceea ce este comportament sănătos și normal. Cu toate acestea, bărbatul recunoaște că identificarea cu un anumit animal este o „nebunie” curată.

„Dacă copilul tău vrea să se îmbrace ca o girafă și să alerge în curtea din spate, nu am o problemă inerentă cu asta, înțelegând că nu se va îmbrăca ca o girafă când ieșim la cină. Ea nu se va îmbrăca ca o girafă când vin prietenii”, a explicat el despre limitele din jurul preferințelor copilului.

„Pentru că nu te „identifici ca” – limbajul acela este doar o nebunie. Este atât de ciudat că purtăm chiar și această conversație”, a mai adăugat acesta.

Citește și: Bărbatul transformat în câine a mers pe un traseu cu obstacole| VIDEO. Cum s-a descurcat Toco

Mama vitregă a mai menționat că în timp ce tatăl fetei s-a opus categoric ca adolescenta să își facă un cont de Youtube, mama ei biologică a încurajat-o. De asemenea, părinții sunt îngrijorați de cine o poate privi pe adolescentă în timp ce transmite live momentele cu ea costumată în vulpe.

În acest context, specialistul a tras un semnal de alarmă asupra faptului că nu poți să știi niciodată cine se află în cealaltă parte a ecranului.

„Când îi dai unui copil un smartphone, nu îi dai acces către lume, ci îi dai lumii acces la el”, a declarat realizatorul podcastului.

Un bărbat și două femei au cu toții o relație și trăiesc ca într-o familie. Cum au ajuns să fie așa și ce spun despre ge... Kakarratul, creatura fără ochi de dimensiuni mici care i-a uimit până și pe experți. Ce este și unde a apărut animalul m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x