Antena Căutare

Baba cu reacţie: O femeie de 102 ani a mers cu 289 la oră pe circuitul Indianapolis

O bătrânică de 102 ani, din Statele Unite, a mers cu 289 de kilometri pe oră, pe celebrul circuit de curse Indianapolis. În urma acestei aventuri, femeia a rămas cu o singură nemulţumire: maşina nu a reuşit să atingă 300 de kilometri, relatează Huffington Post.

Baba cu reacţie: O femeie de 102 ani a mers cu 289 la oră pe circuitul Indianapolis
| twitter.com/MarioAndretti

O bătrânică de 102 ani, din Statele Unite, a mers cu 289 de kilometri pe oră, pe celebrul circuit de curse Indianapolis. În urma acestei aventuri, femeia a rămas cu o singură nemulţumire: maşina nu a reuşit să atingă 320 de kilometri, relatează Huffington Post.

Edith Pittenger l-a avut alături pe pilotul profesionist Mario Andretti. "Mi-a spus că 289 de kilometri pe oră este viteza maximă. Eu am vrut 320, dar el nu", a declarat bătrânica.

Zeci de membri ai familiei sale s-au adunat în tribune să o urmărească. Nu a fost pentru prima dată când Edith Pittenger a testat pista de la Indianapolis. În 2008, şi-a sărbătorit cea 100-a zi de naştere cu o cursă alături de pilotul Arie Luyendyk Jr.

Americanca a condus pentru prima dată o maşină în 1920, când avea numai 12 ani.

Imaginile care au şocat o lume-ntreagă! Copilul ATACAT de un câine a fost salvat de o PISICĂ!... Atenţie, imagini ŞOCANTE! Un bărbat a fost muşcat de faţă de un piton!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x