Antena Căutare

Bărbatul acesta TRĂIEȘTE FĂRĂ BANI! Uite care este SECRETUL unui trai FERICIT!

Povestea acestui bărbat a șocat întreaga lume. Acesta a reușit să afle secretul de a trăi fără bani, apoi a decis să dea tuturor un exemplu de urmat.

Povestea acestui bărbat a șocat întreaga lume. Acesta a reușit să afle secretul de a trăi fără bani, apoi a decis să dea tuturor un exemplu de urmat.

Pasionat de filosofie, bărbatul a înâeles că se poate renunța la o mare parte din bani dacă oamenii ar cultiva singuri hrana proprie sau și-ar confecționa manual obiectele necesare. Apa, element esențial al vieții, ar fi mult mai apreciată și mai economisită dacă oamenii ar trebui să o purifice singuri.

Astfel, s-a retras în natură și a început să ducă un stil de viață departe de bani și de consumerismul ce ne caracterizează timpurile. Cu timpul a învățat că natura este cea care îți poate oferi tot ce ai nevoie, nu banii.

Întrebat despre stilul său inedit de a trăi, omul a spus că perioada petrecută fără bani a fost cea mai fericită din viața lui.

CUM se curăță RODIA fără MIZERIE! Acest SECRET te va SURPRINDE!... Nativi din Balanță, banii se vor ține scai de voi! Horoscopul zilei de mâine, 10 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x