Antena Căutare

Bebelușul cu sprâncene groase, vedetă pe Internet. Mama lui primește și laude, și acuzații. Cum arată micuțul

Un bebeluș din Irlanda de Nord are o pereche de sprâncene groase, foarte bine definite, și mult păr pe cap, mai mult decât au bebelușii în mod normal. Foarte mulți oameni au rămas uimiți atunci când l-au văzut prima dată, a spus mama lui, care primește, pe lângă laude, și anumite acuzații, susține aceasta.

Un bebeluș și mama lui, într-un moment de tandrețe. Mama e întinsă și îl ține pe bebeluș pe burta ei
Un bebeluș din Irlanda de Nord atrage atenția tuturor datorită sprâncenelor groase și a părului des de pe cap și de pe corp | Shutterstock

Micuțul Jaxon-James Ayers din Irlanda de Nord și-a impresionat părinții încă din primele clipe, din mai multe puncte de vedere. Și nu doar pe ei, ci și pe toți cei care ulterior l-au cunoscut, ulterior.

Bebelușul s-a născut cu sprâncenele foarte bine definite, groase, și mult păr pe cap, pe brațe și pe picioare, spre deosebire de majoritatea bebelușilor care vin pe lume cu păr puțin pe corp și abia dacă au sprâncenele conturate. Micuțul Jaxon-James apare în filmulețul de mai jos.

Citește și: Cum găsești forma corectă a sprâncenelor și de ce este importantă

Bebelușul cu sprâncene groase și păr mult, diagnosticat cu o afecțiune rară

Jaxon-James Ayers s-a născut prematur și, la scurt timp după, a fost diagnosticat cu o afecțiune congenitală rară, numită hiperinsulinism, care afectează un nou-născut din aproximativ 30.000, a relatat Daily Mail.

Un anumit medicament luat de bebeluș pentru acest diagnostic ar avea un efect advers, care poate duce la creșterea neobișnuită a părului copilașilor, într-un ritm accelerat, atât pe cap, cât și pe restul corpului, se arată în același articol. Exact ce i s-a întâmplat și micuțului Jaxon-James, care primește tratament pentru diagnosticul pe care îl are.

Citește și: Ce a dezvăluit Vulpița Veronica despre ea și bebeluș. Fanii au reacționat imediat

Bebelușul are acum trei luni, iar mama lui, Shannon Ayres, îl iubește nespus și îl expune și pe rețelele de socializare. Totuși, oamenii care îl văd pe copilaș întâia oară au reacții variate.

Mama lui susține că sunt unele persoane care o acuză că ar fi editat pozele cu bebelușul ei, mai exact, i-ar fi modificat sprâncenele și părul acestuia în unele programe de editat fotografii. "Am început să public fotografii cu el pe social media. Exact ca oricare alt părinte care și-a întâmpinat primul copil, mă simt mândră și îmi doresc să îl vadă toată lumea din cercul meu", a spus ea.

"Atât că oamenii sunt mereu șocați când văd cantitatea de păr pe care copilul o are. Unii glumesc și spun că va fi gata pentru o tunsoare în curând", a declarat mama bebelușului, Shannon Ayres.

Femeia a mai spus: "Chiar nu mă așteptam să devină viral conținutul pe care îl postez în online, dar da, totul se leagă de părul lui și oamenii au fost atât de surprinși... Uneori, sunt acuzată că desenez sprâncenele sau că folosesc un filtru pentru păr. Sincer, mi s-a părut amuzant. Dar, în general, reacțiile au fost minunate".

Citește și: Caroline Wozniacki a devenit mamă pentru prima oară. Are o fetiţă, pe Olivia. Cum arată bebelușul ei

Femeia obsedată de culoarea roz. Poartă roz chiar și la înmormântări. Cățelul, casa, mașina, părul și băuturile ei, toat... Un cuplu a cumpărat o casă fără să o viziteze vreodată. Ce au descoperit tinerii odată mutați acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x