Antena Căutare

Berbecii vor fi numai un zâmbet, iar Capriconii înclină astăzi în favoarea iubirii! Horoscopul de joi, 22 septembrie

De astăzi întrăm în zodia Balanţelor. Cu o fire temperată şi întodeauna echilibrate, balanţele atrag multe complimente. N-ar trebui, însă, să fie călcate pe coadă

De astăzi întrăm în zodia Balanţelor. Cu o fire temperată şi întodeauna echilibrate, balanţele atrag multe complimente. N-ar trebui, însă, să fie călcate pe coadă.

Berbecii vor fi numai un zâmbet! Evenimentele plăcute de astăzi le vor încărca bateriile şi îi vor face să se gândească serios la noi proiecte!

Fără chef de muncă şi cu gândul doar la vacanţe, Taurii vor face orice le stă în putinţă să scape repede de muncă pentru a pleca din oraş. Rabdarea este cheia succesului astăzi!

Gemenii se pot îndrăgosti din oră în ora de o persoană pe care o vor cunoaşte astăzi. Dacă sunt într-o relaţie, ar fi bine să se ascundă şi în gaura de şarpe.

Racii stau foarte bine la capitolul comunicare. Vor vorbi mult, însă cu folos. Cu această atitudine vor reuşi să-şi facă noi prieteni.

Leii sunt puşi pe glume, aşa ca tot ce vor face, va sta sub semnul distracţiei. Umorul lor va fi molipsitor!

Nativii Fecioară intuiesc perfect în cine pot să aibă încredere şi în cine nu. O alegere pe care o regretau se dovedeşte a fi una dintre cele mai bune lucruri care li s-au întâmplat vreodata. Ar fi bine să nu uite că totul se întâmplă cu un motiv în viaţă.

Bunadispoziţie îi va caracteriza pe nativii Balanţă! Vor fi partenerii ideali de.dialog astăzi. Vor fi buni ascultători şi vor da cele mai bune sfaturi.

Scorpionii vor da uitării toate planurile pe care le aveau. Astăzi un prieten le face o propunere riscantă pe care o acceptă fără ezitări. Şi bine fac ! Vor avea o zi e neuitat!

Săgetătorii sunt plini de inspiraţie şi vor veni astăzi doar cu idei bune. Însă pentru a le pune în practică e nevoie de bani, iar la acest capitol nu stau bine deloc. Ar fi bine să fie mai cumpătaţi.

Capriconii înclină astăzi în favoarea iubirii. Aceşti nativi sunt mai nerăbdători ca niciodată să-şi oficializeze relaţia. Partenerul de viaţă va fi în al noulea cer!

Vărsătorii au o singură misiune. Să uite de probleme şi să se bucure de viaţă. În felul acesta nu vor lăsa oprtunităţile să le scape printre degete.

Nativii Peşti duc lipsă acută de diplomaţie , iar asta nu e deloc bine. Pot avea parte de multe conflicte. Ar fi bine să se gândească de două ori înainte să vorbească.

Gustul brânzeturilor din copilărie i-a inspirat pe doi români să-și deschidă o afacere de succes. „Buricul”, piesa lor d... Alo? Tu știi cine a fost primul om din România care a vorbit la ”telephon”? Și care au fost primele sale cuvinte?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x