Antena Căutare

Bunica de pe Facebook, cel mai batran utilizator al retelei de socializare: are 105 ani, insa da Like si Share de pe iPad!

Maria Coluna Segura-Metzgar sau Mary, cum ii spun apropiatii, sustine ca este cea mai in varsta utilizatoare a unui cont de Facebook. Bunicuta, care a implinit de curand frumoasa varsta de 105 ani, este un membru activ al retelei de socializare, folosind o tableta performanta pentru a da Like si Share.

Batrana si-a sarbatorit ziua de nastere saptamana trecuta, potrivit Daily Mail, iar cativa dintre cei 85 de prieteni de pe Facebook i-au urat "La multi ani" chiar pe wall-ul ei. Potrivit cotidianului britanic, femeia si-a facut cont pe reteaua de socializare pentru a-si anunta rudele si prietenii ca inca este sanatoasa si ca o duce bine.

Desi este un membru activ al retelei, dand Like si Share de pe un iPad, Mary nu este recunoscuta ca fiind cel mai in varsta utilizator, asta pentru ca, atunci cand si-a deschis contul, nu a avut voie sa isi introduca anul real an nasterii, 1907, din cauza setarilor de pe atunci. Si-a facut contul in urma cu un an de zile, varsta ei virtuala fiind 101 ani.

Potrivit statisticilor, cel mai batran utilizator ar fi Florence Detlor, in varsta de 101 ani, care a si fost invitat de Mark Zuckerberg sa faca un tur al sediului sau din Palo Alto. Insa nepotul batranei spera ca aceasta greseala sa fie corectata si ca bunica lui sa isi primeasca titlul de drept.

Maria, care are peste 40 de nepoti si doi stranepoti, a citit toate mesajele postate de ziua ei pe Facebook si chiar a scris un text de apreciere, in care le-a multumit pentru urari.

Foto: Facebook/ Maria Coluna

Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, "Strigatul", va fi expus pentru sase luni la New York... Prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca. Iata cele 12 propuneri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x