Antena Căutare

Când soțul a auzit ce spune soția în somn, omul a mers la Poliție. Ce faptă de neimaginat a ieșit la iveală

Un bărbat dormea alături de soția lui atunci când aceasta a început să vorbească și să dezvăluie lucruri ce i-au dat fiori omului și l-au făcut să meargă imediat la Poliție.

barbat privind o femeie care doarme Galerie
Bărbatul a sunat imediat la Poliție pentru a dezvălui totul | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Anthony Fort, un bărbat în vârstă de 61 de ani din Liverpool, Marea Britanie.

Omul dormea în pat alături de soția lui, Ruth (47 de ani) atunci când aceasta a început să spună lucruri neașteptate. Auzind ce fapte de neimaginat au ieșit la iveală, soțul a mers imediat la Poliție.

Un bărbat a mers la Poliție atunci când a auzit ce vorbește soția sa, în somn

Era o seară oarecare atunci când Anthony Fort din orașul britanic Liverpool s-a băgat în pat alături de soția lui și cei doi s-au culcat. La un moment dat, în timpul nopții, omul a auzit că partenera lui de viață vorbește în somn.

Citește și: Ce a descoperit o femeie care a privit camerele de supraveghere ale casei. Ce „secret” a aflat despre soțul său

Inițial, acestuia i s-a apărut amuzant, dar apoi un detaliu ieșit din comun i-a schimbat complet starea și situația a devenit mai mult decât neobișnuită. Femeia a început să spună ceva despre niște bani. Acesta a fost momentul în care soțul s-a gândit să verifice în geanta femeii. Nu mică i-a fost uimirea atunci când a dat peste un card de debit străin.

barbat intrand intr-un dormitor

Soțul a dezvăluit totul Poliției

Acesta a fost momentul în care omul a făcut anumite conexiuni cu evenimentele din ultima vreme și, după ce a pus cap la cap totul, a descoperit un detaliu de neimaginat. Înainte cu o lună de coșmarul ce a făcut-o să vorbească în somn, femeia a mers într-o vacanță împreună cu soțul și cu toată familia și a cheltuit sume importante de bani. Deși a avut ceva bănuieli la început, ulterior bărbatul a ales să îi creadă explicațiile. După ce a găsit cardul de debit al unei alte persoane în geanta partenerei sale de viață, britanicul a înțeles ce se întâmplase, de fapt.

Citește și: Ce a putut să ceară un bărbat soției sale, chiar de ziua lui. Femeia a fost atât de contrariată încât a arătat totul

Practic, Ruth Fort (care lucrează ca infirmieră) a furat mai bine de 7.200 de lire sterline de la femeia de care trebuia să aibă grijă la un azil. Profitând de vulnerabilitatea bătrânei, aceasta i-a luat cardul de debit și sume importante de bani.

Înțelegând ce s-a întâmplat, Anthony Ruth n-a mai stat pe gânduri, ci s-a dus imediat la Poliție, pentru a-și raporta soția.

„Am avut anumite bănuieli atunci când am văzut că soția are tot mai mulți bani. Atunci când am găsit și cardul am înțeles ce s-a întâmplat, de fapt. Am iubit-o pe Ruth din toată inima, dar nu am putut ignora ceea ce a făcut. Nu mi-am imaginat că poate fura de la cineva vulnerabil, așa că am raportat-o la Poliție”, a zis soțul doamnei cu pricina, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Femeia a fost arestată ulterior și a primit o pedeapsă de 16 luni de închisoare cu suspendare.

O femeie a pus iarbă peste grătarul de la aragaz și peste tăvile din cuptor, apoi a așteptat. Ce a descoperit a doua zi... Ea e femeia care e obeză și suferă de anorexie în același timp. Care e explicația. "Cei din jur cred că mint"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x