Antena Căutare

Ce a putut să ceară un bărbat soției sale, chiar de ziua lui. Femeia a fost atât de contrariată încât a arătat totul

O femeie a fost atât de supărată de ceea ce i-a cerut soțul său cu ocazia zilei sale de naștere încât femeia a dezvăluit totul pe internet.

imagine cu trupul unui barbat Galerie
Un bărbat a stârnit reacții puternice pe internet atunci când a venit cu o listă neobișnuită de dorințe pentru soția sa | sursa foto: Profimedia

Atunci când a împlinit vârsta de 30 de ani, un bărbat a reușit să își surprindă din plin soția cu o listă de dorințe neobișnuită. Când a citit despre ce e vorba, femeia a fost de-a dreptul contrariată și s-a supărat, alegând să își spună povestea pe internet, ca să vadă ce părere au și alții despre cele descoperite. În scurt timp, postarea a devenit virală.

Ce listă de dorințe a avut un bărbat pentru soția sa, atunci când acesta a împlinit vârsta de 30 de ani

Aniversarea este o zi specială pentru fiecare dintre noi și cadourile de la cei dragi sunt o adevărată bucurie. Totuși, un bărbat a reușit să transforme ziua de naștere într-o adevărată problemă de familie atunci când i-a făcut soției sale o listă neobișnuită de dorințe, cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani.

Partenera de viață a omului a fost atât de contrariată de ceea ce i s-a cerut încât a decis să își spună toată povestea pe internet, pentru a vedea ce părere au și alții despre acest lucru. În mod anonim, femeia a dezvăluit totul pentru internauți și reacțiile nu au întârziat să apară.

Citește și: O femeie a adoptat un câine, dar nu a trecut mult și a făcut o descoperire de neimaginat. Ce „secret” ascundea cățelul

„Soțul meu va împlini vârsta de 30 de ani luna viitoare. E un lucru foarte important pentru el, din moment ce a ținut să sublinieze faptul că vrea să se simtă răsfățat și special în această zi deosebită. Ceea ce m-a supărat e faptul că a venit cu o listă a așteptărilor pe care le are cu această ocazie. Nu am înțeles inițial la ce se referă, dar apoi am citit lista cu voce tare și am descoperit ce dorințe are. Acestea nu sunt puține, căci se întind pe toată luna!”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

femeie si barbat

Femeia a dezvăluit ce listă de dorințe a avut partenerul său

Aceasta a explicat faptul că, la împlinirea vârstei de 30 de ani, bărbatul a cerut să nu mai facă nicio treabă în casă timp de o lună, ci doar să se joace la consola sa de jocuri oricând și oricât își dorește. În plus, acesta a anunțat că nu va contribui la chirie și așteaptă să plece cu prietenii în oraș oricând își dorește. Lista de dorințe a soțului nu s-a oprit aici: acesta a anunțat că își va lua liber de la locul de muncă pentru a dormi, așteptând să nu fie deranjat pentru a-și duce copilul la școală sau pentru alte probleme ce pot apărea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară și au fost și voci care au spus că în locul ei ar cere clar divorțul, la vederea unei asemenea liste de dorințe.

„Ca adult nu îți permiți să îți iei o lună liber de la sarcinile tale zilnice, lista lui nu e realistă. El chiar vorbește serios? Te-ai căsătorit cu un copil de trei ani? Eu aș divorța în locul tău”, au mai fost de părere și alți utilizatori ai Reddit, celebra platformă unde femeia și-a spus povestea inedită.

Candice Kloss, modelul în vârstă de 21 ani pe care operațiile estetice au transformat-o total. Cum arăta înainte... Părinții au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Când au privit apoi imaginile s-au speriat. Ce au des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x