Antena Căutare

Carmen Harra, previziuni despre nunțile celebre din România. Cine este pe cale să-și schimbe viața

Carmen Harra ridică în atenția publicului evenimentele importante care s-ar putea petrece în lumea showbiz-ului autohton. Clarvăzătoarea stabilită în America prevede că un cuplu celebru din România va face nuntă mare.

colaj foto cu carmen harra Galerie
Carmen Harra, previziuni despre nunțile celebre din România. | Instagram/ Carmen Harra

Carmen Harra revine în atenția publicului de câteva ori pe când are de făcut anunțuri importante. Previziunile sale sunt legate de această dată de nunțile celebre din România. Un personaj greu încercat în ultima perioadă este pe cale să-și schimbe cu totul viața si să facă o schimbare uriașă.

Citește și: Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru a doua parte a lui 2023. Ce ne așteaptă pe ultima sută de metri: „Mai mult ca oricând”

În viața sa poate apărea o persoană de care să se îndrăgostească fulgerător sau să-și oficializeze relația actuală

Dacă nu ați ghicit încă este vorba despre Jador. Manelistul a avut mari probleme de sănătate în acest an, ba chiar a declarat că este pregătit să renunțe la cariera muzicală la sfârșitul anului. Cine este vedeta care s-ar putea căsători până la sfârșitul anului.

Acest a apărut și în ipostaze delicate în fața fanilor, pe patul de spital, cu perfuzii. Oricâte curiozități au exista cu privire la situația lui, a decis să nu dea detalii intime despre lucrurile care l-au adus la pat. În perioadele în care s-a simțit mai bine și-a onorat concertele și cântările, iar fanii s-au bucurat să-l revadă.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre greva profesorilor. Ce spune clarvăzătoarea că ar putea urma: “Să vă pregătiți”

Chiar dacă a fost greu încercat, anul se arată plin de abundență pentru el, mai exact sfârșitul de an care i-ar putea aduce întâlnirea cu sufletul său pereche. Carmen Harra prevede pentru manelist că este pe cale să-și lege destinul de o femeie de care se va îndrăgosti fulgerător sau poate lua o decizie pe moment în relația pe care o are acum.

„Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a spus Carmen Harra, relatează RomâniaTV.

Carmen Harra spune că până în 2025 – 2029 „se ajunge la o cădere monetară globală"

Carmen Harra a expus de fiecare dată viziunile și citirile sale despre soarta românilor, chiar dacă ea a ales să-și facă viața în America. Acesta nu se desprinde de locul de baștină și încă transmite informații comunităților de aici.

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra, potrivit aceleiași surse.

Carmen Harra, pe numele său real, Carmen Mureșan, a făcut carieră la nivel internațional din răspândirea tainelor mai puțin cunoscute oamenilor și a prezicerilor, care s-au adeverit la un moment dat. Parapsihologul a bifat nenumărate apariții, atât în presa națională, cât și în străinătate, în care a abordat subiecte precum numerologie, psihologie și citirea viitorului.

Ea a devenit o cunoscută clarvăzătoare la care au apelat unele dintre cele mai cunoscute vedete de pe mapamond, printre ele numărându-se chiar Jennifer Lopez, așa cum Carmen a declarat în urmă cu ceva timp.

Citește și: Carmen Harra susține că știe când se va încheia războiul din Ucraina. Care sunt previziunile clarvăzătoarei

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești iepurele din filmare? Unde se ascunde animalul, de fapt. Iată răspunsul... Cum arată femeia care merge să își ia copiii de la școală în cele mai mulate și sexy ținute. Ceilalți părinți o critică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x