Antena Căutare

Cât costă diamantul perfect. Este vorba despre o sumă record

Cel mai mare "diamant perfect" din lume este montat într-un colier cu smaralde şi diamante mai mici.  A fost licitat la un preț impresionant la un eveniment desfăşurat la Geneva.

Cel mai mare "diamant perfect" din lume este montat într-un colier cu smaralde şi diamante mai mici. A fost licitat la un preț impresionant la un eveniment desfăşurat la Geneva.

Diamantul de 163 de carate s-a vândut cu 33,5 milioane de dolari, sumă care include şi comisionul. Cumpărătorul nu a dorit să-şi anunţe identitatea. Piatra a fost tăiată dintr-un diamant brut şi mai mare, de peste 7 centimetri, extras dintr-o mină din Angola.

În aceeaşi licitaţie a fost vândut, cu aproape 15 milioane de dolari, diamantul roz "Marele Mazarin" care a făcut parte, timp de două secole, din bijuteriile coroanei Franţei.

Preotul Necula, sfaturi pentru credincioși, în postul Crăciunului: "Refuzați să vă mâncați aproapele (...) Refuzați... Femeile au uitat de Brad Pitt, Johnny Depp sau David Beckham! Blake Shelton este oficial cel mai sexy bărbat din lume și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x