Antena Căutare

Cât costă să închiriezi un Moș Crăciun acasă, la grădiniță, școală sau la firmă

Moș Crăciun nu ar trebui să lipsească de la petrecerile organizate cu prilejul sărbătorilor de iarnă, indiferent că au loc la grădinițe ori la școală, la firme ori acasă. Totuși, dacă nu se oferă nimeni să îmbrace costumul moșului, să închiriezi un Moș Crăciun poate fi o cheltuială destul de costisitoare. 

Cât costă să închiriezi un Moș Crăciun acasă, la grădiniță, școală sau la firmă
Cât costă să închiriezi un Moș Crăciun acasă, la grădiniță, școală sau la firmă

Să închiriezi un Moș Crăciun a devenit o adevărată tradiție în ultimii ani, iar ofertele sunt destul de variate și costisitoare. Potrivit site-urilor de anunțuri, dacă vrei să închiriezi un Moș Crăciun în perioada 15-23 decembrie trebuie să scoți din buzunare 250 de lei, pentru o vizită de 30 de minute sau 300 de lei, pentru una de 45 de minute.

De asemenea, o vizită pe 24 decembrie, în intervalul orar 08:13:00 te costă 300 de lei, pentru 30 de minute, 400 de lei pentru 45 de minute sau 500 de lei pentru o oră.

În data de 25 decembrie, însă, costurile sunt și mai ridicate. Doar 30 de minute cu Moș Crăciun te costă 300 de lei, fără TVA.

De cealaltă parte, dacă vrei să te viziteze Moș Crăciun la firmă, tariful este standard, și anume 400 de lei în București, respectiv 500 de lei în Ilfov, pentru 60 de minute.

Ce s-a ales de ”cea mai frumoasă fată din lume”. Avea patru ani când a primit acest titlu, iar acum a împlinit 18 ani și... 1 decembrie nu exista, Nicolae nu venea, Crăciun se ascundea, iar Gerilă aducea cam tot ce pe sub mână prindea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x