Antena Căutare

Cățeluși agățați pe sârma de rufe și „înhămați” la căruță, ursuleți acrobați și pisicuțe la volan: o GALERIE FOTO de care te vei îndrăgosti

Animalele continuă să ne surprindă, chiar dacă le-am văzut în ipostaze inedite pe scena de la circ, în filme sau clipuri devenite virale. Chiar dacă acum mulți stăpâni apelează la traineri specializați în dresaj, și în timpurile de odinioară, animalele demonstrau o doză mare de creativitate și originalitate.

Animalele continuă să ne surprindă, chiar dacă le-am văzut în ipostaze inedite pe scena de la circ, în filme sau clipuri devenite virale.

Chiar dacă acum mulți stăpâni apelează la traineri specializați în dresaj, și în timpurile de odinioară, animalele demonstrau o doză mare de creativitate și originalitate.

Cățeluși agățați pe sârma de rufe și „înhămați” la căruță, ursuleți acrobați și pisicuțe la volan: o GALERIE FOTO de care te vei îndrăgosti!

Pe tine te-au cucerit?

Horoscopul zilei! Nativii din zodia Berbec stau de minune la capitolul inspiraţie în prima zi a săptămânii... „Seiful Apocalipsei”, în pericol! Ce s-a întâmplat la intrarea în buncărul de unde ar putea renaște omenirea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x