Antena Căutare

Ce a putut să afișeze un român în geamul casei sale. Trecătorii au pozat totul înspăimântați: „Casa lui Hannibal Lecter”

Un român a afișat un obiect neobișnuit în geam, iar acum este comparat cu un celebru criminal în serie, după ce un trecător a pozat totul. Ce se vede pe fereastă, de fapt.

imagine cu blocuri din romania Galerie
Un trecător a pozat geamul și imaginea a devenit virală | Shutterstock

Viața la bloc este un izvor nesecat de povești. De la vecinii care îți bat în țeavă deranjați de zgomote până la discuțiile de cuplu pe care le auzi prin pereții subțiri, nu te plictisești niciodată. Cu toate acestea, unii români sunt și mai inventivi. În timp ce unii dsocrează scările de bloc ca și cum tot spațiul e al lor, alții uită să tragă perdelele, iar trecătorii pot să vadă fără probleme la ei în casă.

Așa s-a întâmplat și în cazul acestui român care nu și-a dat seama că ceea ce a afișt în geamul casei sale i-ar putea înspăimâna pe trecători.

Ce a putut să afișeze un român în geamul casei sale. Trecătorii au pozat totul înspăimântați

Un român a ajuns ținta glumelor pe internet după ce a afișat acest lucru în geamul casei sale. Deși cel mai probabil fără voia sa, acesta a ajuns „vedetă” pe rețelele sociale.

Un trecător a pozat totul și acum, imaginea a devenit virală și a stârnit o mulțime de reacții. Ei bine, acesta a surprins un mulaj după corpul uman. Extrem de realist, manechinul tronează în geamul casei, însă la o prima vedere, oamenii au fost speriați.

Citește și: Ce mesaj a afișat „o familie serioasă” de români pe ușa apartamentului. Avertismentul pentru cei cu obiceiuri „neortodoxe”

Manechinul seamănă extrem de bine cu muschii corpului uman, iar mulți l-au comparat pe proprietar cu un celebru personaj dintr-un film despre un criminal în serie.

„Casa lui Hannibal Lecter”, a glumit un internaut.

„DOMNULE, ADMINISTRATOR! SUNTEM LA TELEVIZOOOOR”, a mai scris altcineva.

„UNEFS” moment”, a comentat cineva sugerând că acolo locuiește ori un profesor la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, ori un student al facultății.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hannibal Lecter este unul dintre personajele care a reușit poate să fascineze publicul din lumea întreagă. O minte genială și o înfățișare la patre ace, care însă ascunde un secret întunecat.

Cu toate acestea, mulți nu știu povestea temutului criminal în serie și canibal este inspirată dintr-un caz real. Robert Maudsley, în vârstă de 68 de ani, unul dintre cei mai periculoși ucigași în serie din Marea Britanie, personajul după care a fost creat personajul malefic Hannibal Lecter din filmul „Tăcerea mieilor”.

Citește și: Ce a putut să facă un român în balcon, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul

Acesta este ținut din 1983 într-un buncăr din sticlă antiglonț construit în subteranul închisorii Wakefield, Yorkshire și toate solicitările lui de îmbunătățire a condițiilor de carceră au fost refuzate de conducerea penitenciarului supranumit „Palatul monștrilor”, scrie dailymail.co.uk.

Iubita thailandeză a unui român din Germania i-a propus 20.000 de euro pentru a se însura cu verișoara ei. Care e motivu... Creatura uriașă naufragiată la mal. Localnicii spun că aduce ghinion și prevede numai nenorociri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x