Antena Căutare

Ce tatuaje se poartă în 2016. Tendințe în vogă

Formele miniaturale și tatuajele cubiste se regăsesc printre tendințele în materie de desene pe piele pentru 2016. Unele dintre cele mai cunoscute staruri internaționale au preluat deja trendul și și-au imprimat pe corp astfel de tatuaje.

Formele miniaturale și tatuajele cubiste se regăsesc printre tendințele în materie de desene pe piele pentru 2016. Unele dintre cele mai cunoscute staruri internaționale au preluat deja trendul și și-au imprimat pe corp astfel de tatuaje.

DJ Wanda, cunoscută DJ-iță și artist tatuator, a dezvăluit care sunt tendințele în materie de tatuaje pentru acest an. Bruneta a postat pe blogul ei o listă cu cinci tendințe în materie de desene pe piele.


1. Forme miniaturale. Poate cel mai în vogă trend al ultimilor ani, mai ales pentru femei, care se păstrează și în 2016. Artiști ca Bang Bang sau Dr Woo au tatuat micro-modele cu precizie microscopică pentru vedete de mega-calibru de la Hollywood. Un alt motiv al popularității este și faptul că acest stil a încurajat să se tatueze persoane care altfel n-ar fi călcat vreodată într-un salon tattoo. Printre vedetele care s-au tatuat astfel se număra Miley Cyrus , Khaleesi Emilia Clarke aka Daenerys din Game of Thrones, Cara Delevingne, etc.

2. Grafică „single-line”. Tatuajele cu linie continuă fac parte tot dintr-un curent minimalist. Autorul este Mo Ganji, un artist german care a dus tatuajul într-o zonă foarte cultă și rafinată.

Tatuaje cubiste

3. Tatuaje cubiste. Este un stil inspirat de cubismul lui Picasso. Presupune o tehnică aparte pentru tatuaj dezvoltată de Sasha Unisex, o tânără artistă rusoaică. Stilul a devenit imediat popular datorită distincției și unei anume sensibilități pe care o are. De regulă tatuajele cubiste reprezintă diverse animale sau plante. Foarte mulți artiști au preluat elemente și au dezvoltat noi substiluri și combinații.


4. Geometric & Mandala. Este un stil care a luat amploare în ultimul timp mai ales prin Facebook și Instagram. Atu-ul acestui stil este că pot fi create modele personalizate pentru absolut toate zonele și se pretează atât pentru dimensiuni mici cât și foarte mari (spate întreg). Thomas Hooper și Corey Divine sunt 2 artiști care au adus recunoaștere stilului. Mandala este o formă de exprimare grafică cu o geometrie anume, cu origini în Hinduism și cu o anume componentă spirituală universală din ce în ce mai accesata de tinerii din zona “urban life-style”. Chaim Machlev aka Dots to Line este încă un nume iconic pentru stilul geometric.

Tatuaje “Hiper-vibrant”

5. Tatuaje “Hiper-vibrant”. Tatuaje care folosesc culori vii, puternice, în diverse stiluri. Un stil din ce în ce mai apreciat este cel al artistei canadiene Katie Shocrylas, care aplică o paletă de culori super-vibrante pe modele complexe (combinații de figuri, geometrie, pictura, etc).

VIDEO! De la NADIA COMĂNECI n-ai văzut așa ceva: o studentă la Sociologie a făcut spectacol la sol, în ”stil” Beyonce!... Te-ai întrebat vreodată? De ce ţi se încreţesc DEGETELE când stai prea mult în apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x