Antena Căutare

Cea mai scandaloasă cerere a unei mirese către domnișoara de onoare! „Mi-a zis să fac avort și să...”

sO domnișoară de onoare a trăit un adevărat șoc atunci când mireasa s-a enervat cumplit și i-a cerut un lucru mai mult decât scandalos! Femeia nu a mai putut suporta durerea și și-a povestit amarul pe internet. Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară! Ce cerere absurdă a avut mireasa?

O domnișoară de onoare a trăit un adevărat șoc atunci când mireasa s-a enervat cumplit și i-a cerut un lucru mai mult decât scandalos! Femeia nu a mai putut suporta durerea și și-a povestit amarul pe internet. Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară! Ce cerere absurdă a avut mireasa?

Tânăra a povestit pe pagina sa de Facebook uimitoarele momente prin care a trecut în cadrul unei nunți. Fericită, ea a acceptat să fie dominșoară de onoare, fără să bănuiască faptul că acest lucru o va răni cumplit.

„Am rămas însărcinată și m-am bucurat nespus de mult, fiindcă tot timpul mi s-a spus că nu pot aea copii. I-am spus miresei, pe care o consideram prietenă, crezând că se va bucura pentru mine. Doar că viitoarea mireasă mi-a zis că o să fiu tare stresată de dimensiunea rochiei și că ar trebui să nu uit faptul că e o nuntă unde nu au voie copiii. Atunci, direct și fără niciun menajament, mireasa mi-a zis că o să-mi fie tare greu, motiv pentru care ar trebui să iau în calcul avortul.

Cea mai scandaloasă cerere a unei mirese către domnișoara de onoare! „Mi-a zis să fac avort și să...”

Șocată, am întrebat-o dacă vorbește serios. Apoi mi-a zis că îmi distrug viața dacă fac un copil, apoi și-a sunat mama să o pună s-mi ceară să fac avort. Și ca totul să fie și mai grav, o altă prietenă comună a sunaat și mi-a zis că nu mai vrea să ne vedem, din moment ce fac copii și...brusc nu mai avem pasiuni comune”, a fost dezvăluirea șocantă a domnișoarei de onoare.

Așa cum era de așteptat, dezvăluirea a stârnit numeroase controverse în mediul online. Așadar, miresele chiar pot merge uneori prea departe în dorința lor de-a avea nunta perfectă. Totuși, nimic nu scuză lipsa de umanitate.

Părinții au vrut să vadă bebelușul la ecografie, dar au trăit un șoc! Ce a apărut pe monitor și cum s-a născut copilul... O femeie a vrut să-și tatueze sprâncenele, dar a fost imediat părăsită de iubit! Cum a apărut acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x