Antena Căutare

Cea mai tânără mamă din lume a aniversat 90 de ani. Câți ani avea când a adus pe lume primul copil și cum a fost posibil

Povestea celei mai tinere mame din lume este una incredibilă. Aceasta a ajuns la vârsta de 90 de ani, iar povestea ei de viață încă uimește o lume întreagă.

colaj Lina Medina, cea mai tânără mamă din lume, Lina Medica cu fiul ei Gerardo imediat după naștere, Lina Medina și Gerardo și un alt bărbat și Lina Medina și Gerardo
Lina Medina este cea mai tânără mamă din lume | Youtube

Lina Medina este cea mai tânără mamă din lume. Aceasta avea doar 5 ani, 7 luni și 21 de zile atunci când a adus pe lume un băiețel. A fost un șoc pentru cadrele medicale, care inițial au crezut că au de-a face cu o tumoră abdominală. Adevărul nu a fost făcut public niciodată.

Familia fetiței, care trăia într-un sat izolat, a crezut că aceasta a fost posedată de un spirit malefic. În cele din urmă, a fost dusă la medic, iar aceștia au decoperit că era însărcinată. Fetița fusese abuzată, iar în urma repetatelor asalturi sexuale, rămăsese însărcinată. Medicii au transferat-o pe fetiță la un spital din Lima pentru mai multe investigații. Aceasta era deja în luna a șaptea de sarcină.

Pe data de 14 mai 1939, Lina a devenit cea mai tânără mamă din istorie, dând naștere prin cezariană unui băiețel cu greutatea de 2,7 kilograme. El a primit numele Gerardo, după medicul care a operat-o pe fetiță. Gerardo a crescut lângă Lina, considerând-o sora lui mai mare.

Citește și: Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu fetița și proaspăta mămică. Fosta asistentă TV radiază de fericire

Cea mai tânără mamă din lume a aniversat 90 de ani

Lina Medina s-a născut pe data de 27 septembrie 1933, în Ticrapo, regiunea Huancavelica din Peru. Ea a devenit la doar 5 ani mama unui băiețel. În cele din urmă acesta a murit la vârsta de 40 de ani din cauza unei boli autoimune.

Potrivit unei surse, Lina s-a căsătorit la vârsta de 39 de ani și l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiat.

Lina Medina locuiește tot în Peru, alături de familia sa. Aceasta este foarte discretă și nu dorește să profite de pe urma atenției pe care i-o acordă presa și oamenii.

Citește și: Roxana Blenche a adus pe lume o fetiță. Numele inedit pe care l-a ales pentru micuță și prima imagine cu cea mică

Cum a devenit mamă la o vârstă atât de fragedă

Fetița acuza dureri de stomac și a fost dusă la spital. După un examen medical foarte amănunțit, medicul a anunțat șocat că fetița de 5 ani este însărcinată.

În urma controalelor temeinice, cadrele medicale au ajuns a concluzia că Lina suferea de pubertate precoce. Această afecțiune este rară, fiind prezentă la 1 din 10.000 de copii. Lina a avut prima menstruație la vârsta de 3 ani.

În mod oficial, nu s-a stabilit cine este tatăl copilului Linei. Însă de la început s-a bănuit că tatăl fetiței a fost cel care a violat-o. Acesta chiar a fost arestat, în cele din urmă, din lipsă de dovezi, a fost eliberat la scurt timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie i-a interzis propriei mame să îi fie alături în sala de nașteri. Gestul a enervat-o pe viitoarea bunică. Ce a urmat după

Familia Linei nu a comentat incidentul în presă, iar adevărul nu a fost făcut public niciodată. Această poveste continuă să șocheze întreaga lume, punând sub semnul întrebării siguranța fetiței în cadrul propriei familii, dar și incapacitatea autorităților.

Nici Lina, odată ce s-a maturizat, nu a adus în discuție povestea sa de viață, lăsând o undă de mister la fiecare menționare a sa.

Ajunsă la adolescență, medicul care a asistat-o la naștere i-a oferit o slujbă pentru a se putea întreține. Astfel Lina a putut să-și câștige traiul, dar să și beneficieze de un anumit nivel de educație. Ulterior aceasta s-a căsătorit, având un fiu împreună cu soțul ei.

Carmen Harra, predicții în plin război în Israel: "O karmă globală". Previziunile grele ale clarvăzătoarei: &q... Numai cei cu inteligență peste medie pot găsi șase cuvinte ascunse în livada cu mere. Iluzia optică ce a făcut furori pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x