Antena Căutare

Cursa de 20 de lei e mizilic! Cel mai lung drum făcut cu taxiul a costat aproape 80 de mii de lire sterline

Cel mai lung drum făcut cu taxiul a măsurat 69.716 km și a costat 79.006 lire sterline.

Cursa de 20 de lei e mizilic! Cel mai lung drum făcut cu taxiul a costat aproape 80 de mii de lire sterline
| www.futurecabs.co.uk

Cel mai lung drum făcut cu taxiul a măsurat 69.716 km și a costat 79.006 lire sterline. Recordul, omologat oficial în mai 2012 de către Guinness World Records, a fost realizat de trei tineri englezi, Paul Archer, Johno Ellison și Leigh Purnell, care au condus, cu schimbul, un taxi londonez fabricat în 1992. L-au cumpărat cu 1.500 de lire sterline de pe site-ul eBay, deși i-au adăugat, ulterior, câteva îmbunătățiri.

Cea mai longevivă persoană din istorie! A fumat până la 117 ani şi a mâncat un kg de ciocolată pe săptămână

Expediția celor trei a pornit la 17 februarie 2011, din fața Muzeului Transporturilor din Londra. S-a încheiat, în același loc, la 11 mai 2012, după ce taxiul celor trei a făcut înconjurul lumii.

Traseul a inclus, printre altele, Belgia, Olanda, Finlanda, Rusia, Polonia, Italia, Pakistan, SUA, în total peste 50 de țări de pe patru continente. Mai în glumă, mai în serios, cei trei au explicat lungimea acestuia traseu prin faptul că ''întotdeauna, taximetriștii aleg cel mai lung drum până la destinație''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O altă performanță realizată de cei trei londonezi a fost cea mai mare altitudine la care s-a aflat un taxi. Astfel, ei s-au aflat la 5.225 metri înălțime, în regiunea Golmund din China.

Nu e model, nu e vedetă, dar are picioare de 1, 32 metri și poartă 46 la pantofi. Femeia cu cele mai lungi membre inferioare din lume

În timpul călătoriei lor, londonezii au reușit să strângă aproximativ 20.000 de lire sterline pentru Crucea Roșie. Precedentul record de cel mai lung drum parcurs cu taxiul a fost 34.908 km și a fost realizat în 1994.

Sursa: Agerpres

VIDEO: Florin Salam, sărut pasional cu un alt bărbat! Scenele au fost surprinse la o petrecere privată... 30 iunie 2015, ziua mai lungă cu o secundă! Specialiştii se tem că Internetul se va bloca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x