Antena Căutare

Cel mai tare horoscop! Cum te iubeşte în funcţie de ZODIE

Dacă Leul iubeşte pasional, Racul este posesiv! Află totul despre zodiacul dragostei

Dacă Leul iubeşte pasional, Racul este posesiv! Află totul despre zodiacul dragostei

Berbecul este prin definiţie o zodie dominatoare. În dragoste este posesiv şi uneori sufocant. Totuşi, pasiunea cu care iubeşte topeşte şi cele mai cerebrale persoane.

Taurul – zodia senzuală şi seducătoare. Taurii nu se grăbesc atunci când vine vorba de dragoste. Acestuia îi place să vâneze, să îşi urmărească prada şi, într-un final, să fie sigur că persoană căreia îi oferă inima să merită acest dar.

Gemenii sunt cei mai jucăuşi amorezi dintre toate zodiile. Partenerul de viaţă nu se va plictisi nicicând cu un geamăn. Este imprevizibil şi iubareţ.

Racul este posesiv, dar tandru. El oferă şi cere o iubire matura. Nu îi plac jocurile şi nu suportă să fie ţinut în suspans. Dacă eşti Rac, trebuie să cauţi un partener pe care să îl domini fiindcă ai nevoie de stabilitate.

Leul
este cea mai pasională zodie. Relaţia cu un Leu este o nebunie de sentimente dintre cele mai variate. Leii nu iubesc de două ori la fel: sunt imprevizibili şi pasionali.

Chiar dacă este considerată cea mai inocenta zodie, Fecioara poate fi pasională şi lipsită de inhibiţii. Ea pare delicată, însă dacă reuşeşti să îi câştigi încrederea, îţi va dezvălui o personalitate uimitoare pe care nu poţi să nu o iubeşti.

Balanţa este prin definiţie o zodie romantică. Visează cu ochii deschişi la perfecţiune şi poate fi uşor dezamăgită. Iubeşte necondiţionat şi iartă uşor… însă nu uita. Unei Balanţe îi este foarte greu să accepte greşelile partenerului şi de multe ori acesta este motivul pentru care se despart.

Scorpionul este probabil cea mai onestă şi mai profundă zodie. Atunci când iubeşte, nu se joacă cu sentimentele celuilalt. În plus, nu se aruncă într-o relaţie cu capul înainte având foarte multă grijă pe cine iubeşte.

Săgetătorul are un instinct erotic foarte dezvoltat şi o mare putere de atracţie. Este un adevărat magnet pentru sexul opus chiar dacă la prima impresie pare timiditatea în persoană. Poate fi romantic, sau, dimpotrivă, nepăsător, poate adopta orice atitudine necesară pentru a cuceri persoană pe care o doreşte.

Capricornul i
ubeşte relaxat. Nu se agită nici dacă e fericit, nici dacă e trist. Păstrează permanent o atitutine rece şi distanţă. Nu îi place să fie jucat pe degete şi nici ţinut în suspans, el vrea şi oferă linişte. Atunci când se simte bine într-o relaţie este partenerul ideal, iar când este nemulţumit, este foarte greu de intuit motivul.

Vărsătorul iubeşte cu grijă, este precaut şi totuşi intens. Se teme să iubească aşa cum şi-ar dori, visează la armonie dar prefera singurătatea în locul “fluturaşilor”. Îşi doreşte să fie controlat, să găsească persoană care să îl domine suficient de mult încât să îi ofere siguranţă de care are nevoie.

Nu este o noutate faptul că Peştii sunt alunecoşi, că îşi folosesc toate “armele” de care dispun pentru a cuceri. Pot fi romantici, pot fi senzuali, indiferenţi, ori extrem de posesivi. Totuşi, atunci când iubesc cu adevărat se schimbă total.

A turnat bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Motivul? Vei folosi mereu acest TRUC... Habar nu aveai ce înseamnă simbolurile de pe sticla ta de apă din plastic! Ce pericole ascund. Adevărul te va îngrozi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x