Antena Căutare

Cine e și cum arată femeia cunoscută drept „cea mai fermecătoare conducătoare de camion” din Marea Britanie

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost supranumită „cea mai fermecătoare conducătoare de camion” din Marea Britanie. Fotografiile sale fac senzație pe internet.

imagine cu o femeie care conduce un camion Galerie
Imaginile cu tânăra care conduce camioane au făcut rapid înconjurul lumii | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este povestea unei femei care își spune „Trucker Baddie Nicolle”, însă cei mai mulți o cunosc după porecla de „cea mai fermecătoare conducătoare de camioane” din Marea Britanie. Imaginile cu blondina au făcut rapid înconjurul lumii și au stârnit un val puternic de reacții.

Cum arată Trucker Baddie Nicolle, cea cunoscută drept „cea mai fermecătoare conducătoare de camion” din Marea Britanie

În vârstă de 29 de ani, tânăra a ales să aibă o meserie despre care mulți cred că ar fi potrivită doar bărbaților: șofer de camioane. Britanica nu numai că se pricepe de minune la asta și se poate lăuda cu o vastă experiență în domeniu, dar a reușit să se facă remarcată și datorită aspectului său fizic. Tocmai de aceea, blondina și-a câștigat porecla de „cea mai fermecătoare conducătoare de camioane” din Marea Britanie.

Citește și: O româncă face senzație în Marea Britanie după ce a ales să devină șofer de TIR. Cine e și cum arată Loredana Zainea

Tânăra a plecat din armată și a decis să intre într-un alt domeniu ce este dominat de bărbați: cea a șoferilor de TIR-uri și camioane. În ciuda tuturor criticilor primite, femeia s-a ținut de treabă și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a demonstra că, deși este femeie, poate conduce un mastodont pe roți la fel de bine ca oricare alt bărbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vreau ca și alte femei să afle povestea mea și să fie încrezătoare în forțele lor și să vrea să reușească într-o industrie dominată de bărbați. Și femeile pot face această meserie și nu trebuie să se lase afectate de comentarii sau de prejudecăți. Chiar sunt mândră de ceea ce am realizat”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Citește și: O tânără de 25 de ani uimește pe toți atunci când dezvăluie că este mecanic auto. Cum arată și de ce face senzație pe Instagram

Mai mult decât atât, „Trucker Baddie Nicolle” se laudă în prezent cu faptul că a reușit să își deschidă propria firmă de transport din banii câștigați de pe urma pozelor sexy cu ea.

Azi, Nicolle este mai mult decât mândră de realizările sale și a demonstrate că și femeile pot reuși într-un domeniu despre care se crede că ar fi dedicat strict bărbaților. Blondina are numeroși fani și mulți o admiră pentru frumusețea ei, dar și pentru modul sexy în care alege să conducă TIR-uri și camioane. Machiată, cu părul aranjat și purtând corsete și bustiere senzuale, tânăra este mereu o adevărată apariție, ce întoarce privirile tuturor.

O copilă de 12 ani a făcut baie într-un ciubăr și s-a îmbolnăvit. Azi suferă de „cea mai dureroasă boală din lume”... Un doodle special de la Google marchează Ziua Profesorului în Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x