Antena Căutare

Cine este și cum arată cea mai mică femeie din lume. Bărbații roiesc în jurul ei, dar nu are soț și nici copii

Jyoti Amge a devenit cunoscută în toată lumea și a intrat în Cartea Recordurilor, fiind cea mai scundă femeie în viață, titlu pe care îl deține din 2011.

cea mai scunda femeie din lume Galerie
Cine este și cum arată cea mai mică femeie din lume. Bărbații roiesc în jurul ei, dar nu are soț și nici copii | Profimedia

Ea este, de asemenea, actriță și a apărut în seria filmelor American Horror Story, dar și în alte câteva emisiuni TV.

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

Cine este și cum arată cea mai mică femeie din lume. Bărbații roiesc în jurul ei, dar nu are soț și nici copii

Mulți s-au întrebat dacă Jyoti Amge este căsătorită. Cea mai scundă femeie din lume a negat însă niște zvonuri apărute în anul 2017, atunci când ar fi circulat în mediul online o fotografie cu ea alături de un bărbat. Femeia din Cartea Recordurilor nu este căsătorită în acest moment, susținând că nici măcar nu-i știe numele tipului care s-a folosit de imaginea sa, scrie presa străină.

Conform titlului din Cartea Recordurilor, tânăra are o înălțime de 62 cm și cântărește doar câteva kilograme. Ea suferă de o afecțiune numită acondroplazie, un tip de nanism, pentru care nu are niciun tratament, în timp ce membrele sale nu mai cresc.

În 2017, au apărut zvonuri cum că cea mai scundă femeie din lume s-a căsătorit. Datorită faptului că este celebră, nu a fost o surpriză pentru nimeni, mai ales că mulți bărbați pot fi interesați de ea.

Citește și: Specialiștii avertizează. Ce pericol costisitor te înconjoară atunci când această mică insectă apare în casa ta

La acea vreme, a apărut o imagine care o înfățișa pe actrița indiană cu un bărbat despre care s-a speculat că ar fi soțul ei. Dezvăluirea a stârnit controverse în mediul online și mulți admiratori ai femeii și-au dorit să afle cine este bărbatul care o face fericită.

Jyoti, care avea pe atunci 23 de ani, a depus o plângere împotriva bărbatului, despre care se spunea că ar fi partenerul său. Ea a dezmințit zvonul spunând că nu era căsătorită și nici măcar nu-i știa numele.

Cu toate acestea, a trecut mult timp de la acel episod și din nou oamenii se întreabă dacă deținătoarea recordului mondial este acum căsătorită. Ea a postat o mulțime de poze cu un anumit bărbat și internauții au presupus că este partenerul ei oficial, dar Jyoti a dezvăluit că este doar cel mai bun prieten al ei, iar un simplu flirt al admiratorilor ei nu se termină cu ceva serios.

Citește și: Un bărbat se simțea rău și a montat o cameră ascunsă în casă. Când a privit filmarea, a rămas înmărmurit

Jyoti Amge este o actriță indiană și o personalitate TV care a devenit faimoasă pentru faptul că este mică de statură. În prezent, este deținătoarea recordului mondial Guinness pentru cea mai scundă femeie din lume, cu o înălțime de 63 cm, mai puțin cât ar avea un copil de doi ani.

Jyoti s-a născut pe 16 decembrie 1993, în Nagpur, Maharashtra, India. Ea a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a împlinit 18 ani. Reprezentanți ai recordurilor mondiale Guinness au călătorit în satul ei în 2011, pentru a o recunoaște drept cea mai scundă femeie din lume.

De menționat este faptul că Jyoti s-a născut ca un copil obișnuit și a avut o creștere normală până la vârsta de 2 ani, iar ulterior simptomele bolii au început să se manifeste.

„Am făcut testul ADN dintr-o glumă”. O femeie și soțul ei au descoperit că au crescut fiul unui străin timp de 12 ani... Tânăra care susține că este alergică la „alergat”. Momentul care a făcut-o să-și dea seama că are o afecțiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x