Antena Căutare

Colegii i-au spus că e nebun, au fugit de el și și-au făcut cruce! Planul nebun al medicului care vrea să taie capul unui om!

Sergio Canavero a promis primul transplant de cap și l-a realizat. E departe însă de cum te-ai fi așteptat să se întâmple lucrurile.

Sergio Canavero a promis primul transplant de cap și l-a realizat. E departe însă de cum te-ai fi așteptat să se întâmple lucrurile.

Povestea lui Canavero cu primul transplant de cap de la om la om se întinde pe ultimii doi ani. El a spus, în 2015, că e posibil să realizezi un transplant de cap și pacientul să trăiască. Primele informații erau că va realiza operația pe un voluntar numit Valeri Spiridonov, în decembrie 2017. Operația ar fi implicat un personal de 150 de medici, tehnicieni și asistente, și niște costuri imense de aproximativ 20 de milioane de dolari. Planul nu a mai fost îndeplinit, iar Canavero și-a căutat susținerea în China, unde susține că a și reușit o premieră. Tot China pare să-i suporte planurile, pe când în Europa sau Statele Unite ale Americii nu ar putea face așa ceva.

Băuturile care ar trebui să-ți dea energie îți distrug viața în feluri la care nu te gândești!

Primul transplant de cap pe care Canavero l-a realizat în China a fost pe cadavre și asta i-a dat suficientă încredere cât să meargă înainte și să vrea să testeze pe un om viu. Operația a durat 18 ore și el a vrut să demonstreze că e posibil să reconecteze vase de sânge, nervi și coloana vertebrală. A și susținut o conferință de presă în Viena, pe 17 noiembrie, unde a detaliat ce s-a întâmplat. El a mai afirmat că operația între persoane vii este iminentă.

Nu le-a venit să creadă când au văzut-o cum bate 100! Mașina asta e desprinsă din filme SF!

Canavero colaborează acum cu dr. Xiaoping Ren de la Universitatea Harbin Medical, din China. În trecut, el a reușit să efectueze cu succes un transplant de cap pe o maimuță. Acum, operația de transplant de cap pe un cadavru a fost realizată de-o echipă condusă fix de Ren. La finalul acesteia, deși Canavero a fost asemănat cu dr. Frankenstein, a declarat că următoarea etapă e, firesc, schimbul între un corp de donator și un cap încă viu. „Și acela este ultimul pas în transplantul de cap pentru tratarea anumitor probleme medicală“, a adăugat el.

Vezi ce are în minte un italian care vrea să facă transplant de cap!

L-a refuzat fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat, dar tânărul i-a dat o lecție greu de uitat!...  Horoscopul pentru sâmbătă, 18 noiembrie 2017 ! Berbecilor, veți avea de rezolvat probleme financiare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x