Antena Căutare

Concursul de posterioare ce face înconjurul lumii: Modelele sunt studenți la prestigioasa universitate Cambridge

Mai mulți studenți ai prestigioasei Universitate Cambridge din Marea Britanie și-au pus la bătaie "fundurile", într-un concurs controversat, care a fost organizat cu scopul de a desemna

Cinci bărbați și cinci femei, care urmează cursurile Universității Cambridge, din Marea Britanie, și-au pus ”la bătaie” fundurile goale, pentru un concurs controversat care are drept scop desemnarea celui mai sexy posterior al anului.

Deși la început competiția a fost extrem de controversată, fiind considerată necuviincioasă pentru imaginea instituției, ea a devenit tot mai populară, motiv pentru care a ajuns deja la a treia ediție, scrie The Mirror.

Aceștia s-au pozat în campusul universității și unii dintre ei s-au inspirat din pictorialele realizate de vedete precum Kim Kardashian.

Vivienne spune că "identitatea lui Euleur este un exemplu de profundă frumuseţe matematică şi, în acelaşi timp, este mai erotică decât romanul «Fifty Shades of Grey»". Robin crede că "un text închis, la fel ca şi o societate închisă, inhibă creaţia artistică a sensului". Iar Lauren susţine ipoteza că "Goya era, într-adevăr, un necrofil şi că erotismul muzei sale mutilate a fost minimalizată în toate lucrările recente".

Mai multe imagini AICI!

A băut prea mult și a adormit buștean! Ce i-a făcut iubitul în timpul acesta a făcut înconjurul lumii (VIDEO)... Transformare fabuloasă: Era foarte grasă şi toată lumea râdea de ea! Acum, bărbaţii au făcut coadă în jurul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x