Antena Căutare

Copilului tău i-a căzut primul dinte de lapte? Nu îl arunca! Îi poți salva viața

Perioada în care dinții de lapte ai copilului se schimbă este una foarte emoționantă pentru tine, ca părinte. Dar habar nu ai cat de importanți sunt acesti pentru viața micuțului. Nu îi arunca!

Perioada în care dinții de lapte ai copilului se schimbă este una foarte emoționantă pentru tine, ca părinte. Dar habar nu ai cât de importanți sunt aceștia pentru viața micuțului. Nu îi arunca!

Pot fi folosiți ulterior în scopuri medicale. Potrivit ultimelor studii, aceștia ar conţine un material genetic care poate fi folosit în vindecarea unor boli grave.

Dinţii de lapte conţin celule stem care pot regenera neuronii, ţesuturile osoase, ţesuturile cartilaginoase şi chiar o serie de celule ale muşchiului cardiac. Celulele stem prelevate la vârsta copilăriei fragede pot fi folosite pentru vindecarea leucemiei sau a bolii Hodkin, potrivit realitatea.net.

Primul dinte de lapte al micuțului trebuie congelat, în condiţii speciale, la maximum 48 de ore de la căderea acestuia.

Moștenitorii patronului Hexi Pharma ar putea rămâne fără avere. Cui a lăsat Dan Condrea fabulosul imperiu... A întins mai multă pastă de dinți pe farul unei mașinii și a început să frece. Rezultatul i-a uimit pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x