Antena Căutare

Creatură cu cap de câine care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Ce este vietatea înspăimântătoare

O creatură înaltă de aproape 2 metri, cu cap de câine și care merge în două picioare a fost filmată la marginea unei păduri. Localnicii se tem că un vârcolac le-ar da târcoale.

colaj foto creatura cu cap de câine care merge în două picioare
O creatură înaltă de aproape 2 metri, cu cap de câine și care merge în două picioare a fost filmată la marginea unei păduri. Localnicii se tem că un vârcolac le-ar da târcoale. | Capturi Youtube/ UNIDENTIFIED

Odată cu sezonul dovlecilor și al costumelor înfricoșătoare, apar și creaturi care îi bagă în sperieți pe internauți. Problema este, însă, atunci când imagininile nu înfățișează un personaj ci o scenă din realitate. Creatura înspăimântătoare din imagini a fost surprinsă în mai multe rânduri și deși o mulțime de oameni au pornit pe urmele ei, nu au reușit să îi dea de urmă nici pânâ astăzi. Iată despre ce este vorba!

Ce este, de fapt, creatura cu cap de câine care merge în două picioare. Localnii se tem că un vârcolac le-ar da târcoale

Creatura cu cap de câine care merge în două picioare este cunoscută drept „Bestia de pe Bray Road”. Dar ce este acesta, mai exact?

Ei bine, legenda spune că este că vietatea care a luat forma unui vârcolac se plimbă pe dealurile și pădurile din jurul orașului Elkhorn din Wisconsin, SUA. Pentru localnici, apariția acesteia nu este deloc surprinzătoare pentru că se vorbește despre ea de zeci de ani, transmite unilad.com.

Apariția acesteia nu este ceva nou pentru cei din zonă, care vorbesc de zeci de ani despre vietatea bizară.

Citește și: Creatura ciudată surprinsă în pădure de un bărbat. Ce este vietatea de care i-a fost teamă să se apropie

Creatura înspăimântătoarea îi fascinează atât pe cei pasionați de folclor și mituri, precum și pe cei care sunt atrași de supranatural și paranormal. Cu toate acestea, deși au existat o mulțime de căutări în zonă, precum și mai multe situații în care oamenii au stat la pândă, existența acestei creaturi misterioase asemănătoare unui vârcolac rămâne nedovedită.

Potrivit celor care au văzut fiara cu înfățișare de vârcolac, acesta apare ca fiind jumătate om-jumătate lup, și are o înălțime între 1,80 și 2 metri. Un alt detaliu interesant este faptul că acesta a fost văzut uneori mergând în două picioare, asemenea unui om și alteori ca un patruped.

Există câteva posibilități care ar putea explica de unde a apărut această legenda locală. De exemplu, ar putea fi un lup gri sau un câine sălbatic care a fost văzut de-a lungul anilor. Desigul, exisită și posibilitatea ca „vietatea” să fi fost obiectul unei păcăleli care a devenit în timp o supersiție.

Citește și: O femeie a simțit că nu e singură în parc și a început să filmeze. Când a revăzut imaginile s-a speriat de creatura din întuneric

Zona găzduiește, de asemenea, urși negri, creaturi care se pot ridica pe picioarele din spate. Aspectul slăbit al animalului ar putea fi explicat de un urs care suferă de raie. Aceasta este o afecțiune a pielii care poate provoca pierderi de blană sub formă de petice și poate face un urs foarte slab și subponderal.

Femeia care a renunțat la meseria de pastor, iar acum întoarce banii cu lopata. Pentru ce job și-a schimbat radical viaț... ”Vorbesc cu fantomele, sunt prietenele mele”. Cazul real al femeii care s-a angajat într-un hotel bântuit. Cum e o zi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x