Antena Căutare

Creatura ciudată surprinsă în pădure de un bărbat. Ce este vietatea de care i-a fost teamă să se apropie

O pasăre înaltă, cu penaj spectaculos și cap amenințător a fost filmată de către un bărbat într-o pădure. Acesta a întrebat internauții din ce specie face parte vietatea care l-a speriat.

colaj de imagini cu un biter filmat intr-o padure Galerie
O pasăre înaltă, cu penaj spectaculos și cap amenințător a fost filmată de către un bărbat într-o pădure. | Captura TikTok

Bărbatul a surprins creatura bizară în pădure, în preajma unui lac. Când pasărea fioroasă, de dimensiuni mari, cu un penaj generos și cioc amenințător i-a apărut în față, acesta a pus mâna pe telefon.

Nu a știut să identifice vietatea și s-a ferit să se apropie de ea. Iată din ce specie face parte acest exemplar.

Citește și: O mamă privea pozele cu fetița ei și a observat că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic dureros

Creatura ciudată surprinsă în pădure de un bărbat. Ce este vietatea de care i-a fost teamă să se apropie

Creatura din imagine aduce cu un struț cu chip de bufniță, dar este un biter. Deși are un aspect înfricoșător, este o pasăre inofensivă. Se hrănește cu pește, insecte și are penaj strălucitor, maro-gălbui, acoperit cu dungi întunecate. Aripile generoase și arcuite o ajută să zboare.

Puțini au ocazia să o vadă. Este o vietate misterioasă, foarte greu de văzut deoarece se deplasează cu tăcere printre vegetația de la marginea apei, în căutarea peștilor.

În mod normal, biterul arată ca orice altă pasăre sălbatică. Aspectul înficoșător apare când se simte amenințată și își activează mecanismul de apărare.

Atunci când se confruntă cu un pericol, biterii se înfoaie și sunt gata să atace, după cum se poate observa în imaginile surprinse de internaut.

Citește și: O tânără a cumpărat o valiză veche și când a deschis-o a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a putut să dea

Nu e singura particularitate. Primăvara, masculii scot un sunet foarte puternic, ce răsună ca un bubuit în toată pădurea. În Europa există aproximativ 29.000 de biteni.

Clipul de pe Tiktok a ajuns viral, acumulând aproape 180 de mii de like-uri în câteva zile, Și numărul de comentarii a fost mare. 18.600 persoane au lăsat mesaje. Unii au făcut glume pe seama păsării, în timp ce alții se întrebau oare ce fel de vietate e.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce strănuți atunci când vezi o lumină puternică. Sindromul misterios de care ai putea să suferi, fără să îți dai seam... O femeie a fost arestată pentru că a apelat de peste 2.700 ori serviciul de urgență. Motivul incredibil pentru care o fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x