Antena Căutare

Creatură uriașă cu statură umană, care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Un vânător a filmat totul îngrozit

Un bărbat a surprins o creatură înspăimântoare în timp ce se afla la vânătoare. Pentru că era sigur că nimeni nu îl va crede, a scos telefonul și a filmat, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Nici până astăzi nu se știe ce era creatura cu statură de om care dă târcoale șoselei.

colaj foto creatura neagra cu statura  de om care stă în picioare filmata in padure
Un bărbat a surprins o creatură înspăimântoare în timp ce se afla la vânătoare. Nimeni știe ce era creatura cu statură de om care dă târcoale șoselei. | Capturi Youtube

În mediul online, există o mulțime de fotografii și videoclipuri care pretind că l-au surrpins pe Bigfoot rătăcind prin păduri, dar o postare distribuită recent de un utilizator pe YouTube a fost descrisă drept „cea mai bună” filmare.

Cum arată creatură uriașă cu statură umană, care merge în două picioare care i-a băgat în sperieți pe internauți

Josh Highcliff, un bărbat din Mississippi a surprins internauții cu una dintre postările sale recente. Acesta susține că a avut parte de o „întâlnie” extre de bizară, pe proprietatea sa, în timp ce se afla la vântăroare, potrivit unilad.com.

Alături de imaginile care i-au băgat în sperieți pe utilizatorii din mediul online, acesta a oferit și un context. El a explicat că vâna porci mistreți într-o zonă „nu prea îndepărtată de un drum”.

„Purtam haine de camuflaj, de vânătoare, stăteam nemișcat și așteptam să se întunece, pentru că atunci ies porcii mistreți”, a dezvăluit acesta.

Citește și: Descoperirea uluitoare pe care au făcut-o niște tăietori de lemne în interiorul unui copac. Ce este „creatura” pe care au găsit-o

Cu toate acestea, în timp ce aștepta lăsarea întunericului, Highcliff a auzit un zgomot din spatele copacului în care stătea la pândă. Inițial a crezut că este un porc, dar când s-a apropiat „i-a fost imposibil să creadă” ce a zărit. „O creatură neagră uriașă ghmeuită lângă un chiparos neînsuflețit, la aproximativ 50 de metri distanță” a spis acesta.

„I-am am văzut umerii mari și capul. Părea că sapa”, a mai spus Highcliff.

Deși „primul său instinct” a fost să fugă, vânătorul a început să filmeze „bestia” pentru că știa că „nimeni nu l-ar crede”.

„La un moment dat, s-a auzit un camion trecând pe șosea și creatura s-a ridicat! Încercam îmi păstrez calmul... dar când s-a ridicat în două picioare nu m-am mai putut controla și am fugit", a povestit el.

„Am auzit mereu povești despre maimuțe sconcși sau monștri de mlaștină, din aceste părți, dar nu m-am gândit niciodată că ar putea fi reale”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Creatură cu cap de câine care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Ce este vietatea înspăimântătoare

Cum era de așteptat, clip-ul său a stârnit o mulțime de reacții și comentarii în care utilizatorii încearcă să găsească o explicație legată de creatura uriașă care stă în două picioare.

„Pare atât de natural, ca și cum ar fi în elementul său”, a scris un internaut. „Când auzi cum rupe lemnul, pare că are o putere reală. Destul de convingător... unul dintre cele mai bune videoclipuri pe care le-am văzut”.

„Acesta este unul dintre videoclipurile mele preferate cu Bigfoot. Abia am realizat că îmi țin respirația în timp ce mă uit”, a mai scris alt utilizator.

Un bărbat a cumpărat un broccoli și nu i-a venit să creadă ce a descoperit în interiorul legumei. A filmat totul... Doi miri au anulat nunta și s-au despărțit cu 4 zile înainte, după ce invitații au anunțat că nu mai merg. Care a fost m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x