Antena Căutare

Descoperirea uluitoare pe care au făcut-o niște tăietori de lemne în interiorul unui copac. Ce este „creatura” pe care au găsit-o

O echipă de tăietori de lemne a făcut o descoperire uluitoare într-o pădure de stejari din sudul Georgiei. Deși părea că este o zi de lucru normală, muncitorii au avut parte de o surpriză neașteptată atunci când au tăiat un copac și au privit în interiorul lui.

Colaj cu un câine mumificat în interiorul unui copac Galerie
O echipă de tăietori de lemne a făcut o descoperire uluitoare într-o pădure de stejari din sudul Georgiei | YouTube

O întâmplare bizară a avut loc într-o pădure de stejari din sudul Georgiei. În timp ce se aflau la muncă, niște tăietori de lemne au dat peste o „creatură” ce i-a speriat, chiar în interiorul unui copac.

Aceștia nu se așteptau să facă o astfel de descoperire. Erau pe punctul de a tăia pomul în bucăți atunci când un membru al echipei s-a decis să arunce o privire în scorbura care se formase în trunchiul copacului de-a lungul anilor.

Citește și: Localnicii n-au știut dacă au găsit o sirenă sau un animal bizar, așa că au îngropat corpul de teama unui blestem. Ce zic experții

Bărbatul a rămas fără cuvinte când a văzut „creatura” mumificată. Tăietorii de lemne nu au stat prea mult pe gânduri și au dus animalul găsit specialiștilor. Oamenii de știință au analizat în amănunt făptura.

Ce este, de fapt, „creatura” pe care tăietorii de lemne au găsit-o în interiorul unui copac

„Creatura” a fost studiată în detaliu de experți. Se pare că făptura care a băgat groaza în tăietorii de lemne cu dinții săi ascuțiți este, de fapt, un câine de vânătoare mumificat. Animalul ar fi stat în interiorul copacului mai bine de 60 de ani, potrivit newsweek.com.

Potrivit oamenilor de știință, câinele ar fi intrat în scorbura copacului după ce ar fi alergat o altă vietate precum o veveriță. Acesta ar fi rămas blocat în interior, unde a și murit. Specialiștii sunt de părere că trunchiul pomului devenea din ce în ce mai îngust odată ce animalul avansa, fapt pentru care i-a fost imposibil să se întoarcă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce s-a mumificat animalul din interiorul copacului

Un antropolog de la Universitatea din Florida a susținut că mediul în care a murit animalul l-a ajutat să se mumifice. În mod normal, acesta s-ar fi descompus sau ar fi fost devorat de alte animale.

Se pare că stejarii din specia respectivă conțin mult tanin. Aceasta substanță vegetală este folosită adesea pentru tăbăcirea pieilor datorită proprietăților sale. Taninul absoarbe umezeala și menține mediul uscat.

Citește și: Creatură cu cap de câine care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Ce este vietatea înspăimântătoare

Așadar, câinele s-a păstrat într-o stare foarte bună în interiorul copacului. Făptura ar fi fost descoperită în 1960, fiind donată organizației Southern Forest World. Animalul a primit și un nume: „Stuckie”.

„Creatura” găsită de echipa de tăietori de lemne este acum o atracție turistică în muzeul din Georgia. Mulți vizitatori se înghesuie să-i facă o poză lui „Stuckie”, care a devenit o adevărată vedetă.

Cât măsoară podoaba capilară a femeii care nu s-a tuns de peste 30 de ani. Are cel mai lung păr din lume... Băiatul-profet, care ar fi prezis pandemia de Covid-19, are vești sumbre în legătură cu 2024. Ce spune că se va întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x