Antena Căutare

Cu cine vorbea Dan Condrea, în momentul accidentului. Destăinuirile patronului de la Hexi Pharma

Se pare că Dan Condrea ar fi vorbit la telefon cu prietena lui, în momentul accidentului de duminică seara, în urma căruia patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa, potrivit Digi24.

Se pare că Dan Condrea ar fi vorbit la telefon cu prietena lui, în momentul accidentului de duminică seara, în urma căruia acesta şi-a pierdut viaţa, relatează Digi24.

Potrivit declaraţiilor acesteia, Dan Condrea i-ar fi spus că iese să ia o gură de aer şi că nu se simţea bine. Ea ar mai fi declarat şi că el dormise foarte puţin în ultima perioadă, de la izbucnirea scandalului Hexi Pharma.

Parchetul General a preluat cazul accidentului de duminica seara. In cauza s-a dispus efectuarea necropsiei, urmand a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat si transportat la sediul organelor de politie in vederea efectuarii de cercetari, scrie hotnews.ro.

Cum să îţi cureţi tastatura eficient şi simplu. Ai nevoie doar de... un post-it !... Veste bună pentru omenire: de ce asteroizii nu au mari șanse de a ne extermina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x