Antena Căutare

Cum arată fata lui Steve Jobs. Tatăl ei nu a vrut să o recunoască

Steve Jobs a clădit un adevărat imperiu, recunoscut la nivel mondial, însă viața lui personală nu a fost nicodată prea fericită, așa cum a recunoscut-o, chiar și înainte de a înceta din viață. Familia a picat pe locul doi, pentru creatorul Apple. 

Steve Jobs a clădit un adevărat imperiu, recunoscut la nivel mondial, însă viața lui personală nu a fost nicodată prea fericită, așa cum a recunoscut-o, chiar și înainte de a înceta din viață. Familia a picat pe locul doi, pentru creatorul Apple.

Oficial, Jobs are trei copii cu soția sa Laurene Powell, însă în perioada studenției a cunoscut-o pe Chrisann Brennan, cu care a avut o fetiță. După întâlnirea lor din 1972, la numai câțiva ani distanță, s-au despărtit, aceasta rămânând însărcinată.

În 1978, când Steve a început să lucreze la computerul LISA, se năștea fetița celor doi care, culmea, a primit tot numele de "Lisa". Creatorul Apple nu își dorea un copil și susținea că numele calculatorului LISA nu are legătură cu micuța. LISA ar fi semnificat "Local Integrated Software Architecture".

Jobs nu și-a recunoscut copilul, de la început. Acesta susținea că iubita lui ar fi avut relații și cu alți bărbați. Abia după ce a fost supus unui test de paternitate, acesta a admis că este tatăl fetiței. Mai târziu, a mărturisit că nu era pregătit să devină tată.

La un moment dat, Jobs chiar a afirmat ca este steril și infertil. Chris-Ann Brennan și Lisa au trăit mulți ani din ajutor social, potrivit Internațional Business Times.

Lisa Brennan Jobs, în vârstă acum de 38 de ani, este scriitoare. Aceasta a postat, la un moment dat, pe blog că Steve Jobs s-a interesat de ea abia când era adolescentă. Datorită tatălui său, tânăra și-a descoperit pasiunea pentru scris, după ce a fost trimisă de el să studieze la Harvard.

Steve Jobs, a murit pe data de 5 octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani, după o luptă grea cu boala, care a început în 2003. Co-fondatorul Apple a fost diagnosticat, la acea vreme, cu o formă rară de cancer pancreatic.

Fiecare naş îşi are naşul! Zodia care îţi pune beţe-n roate... Testul pe care nouă din zece oameni îl pică? Tu poţi citi asta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x