Antena Căutare

Cum arată IADUL, locul de care suntem îngroziți: "Persoanele sunt torturate şi hrănite cu mâncare stricată"

De când există Lumea, oamenii au fost fascinaţi dar şi îngroziţi, în acelaşi timp, de subiectul "moarte". Şi de aici veșnicile controverse legate de Rai şi Iad.

De când există Lumea, oamenii au fost fascinaţi dar şi îngroziţi, în acelaşi timp, de subiectul "moarte". Şi de aici veșnicile controverse legate de Rai şi Iad.

Grecii antici considerau Iadul o gaură imensă numită Tartarus, creată în acelaşi moment cu Raiul şi Pământul. Aici erau aruncate persoanele care îi supărau pe zei şi fiecare primea o anumită pedeapsă.

Pe de altă parte, potrivit zoroastrismului, una dintre cele mai vechi religii din lume, după moarte, omul trebuie să meargă pe un pod care împarte lumea celor vii de cei morţi. Dacă a fost bun, pe timpul vieții, apare un pod luminat în capătul căruia se afla un spirit frumos numit Daena, scrie descopera.ro.

Însă, dacă omul a fost rău, podul va fi îngust şi tăios, iar la capătul lui se va afla demonul Vizaresh care aruncă persoana de pe pod, aceasta căzând în ,,Casa Minciunilor'', un loc în care persoanele sunt torturate şi hrănite cu mâncare stricată.

A început să se pregătească pentru moarte prin '92. Nimic! Cel mai bătrân om din lume a sărbătorit 146 de ani: ”Reţeta e... ”Cutremurele tot mai dese sunt un semn: Pământul va fi distrus în 2017”. Profeția alarmantă indică LUNA în care totul se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x