Antena Căutare

Cum arată lumea perfectă? O compunere scrisă de o fetiță de opt ani, din România, a devenit VIRALĂ pe internet!

Gândurile unei fetițe de doar opt ani, așternute într-o compunere, au devenit virale pe internet. Micuța își dezvăluie lumea perfectă, în care nu există valori materiale si nici răutate. Rândurile au fost prealuate și traduse în engleză de site-uri internaționale, precum 9gag.com

Gândurile unei fetițe de doar opt ani, așternute într-o compunere, au devenit virale pe internet. Micuța își dezvăluie lumea perfectă, în care nu există valori materiale si nici răutate.

Rândurile au fost prealuate și traduse în engleză de site-uri internaționale, precum 9gag.com. Vocea Transilvaniei redă compunerea fetiţei:

„Lumea magică

În lumea mea totul e aşa cum vor locuitorii lumii magice, adică oamenii se gândesc la casă şi aşa cum se gândesc apare prin magie casa. Însă nu are voie să fie mai mare decât casa vecinului. Nu există regi, nu există preşedinte, nu există nimic legat de conducere, decât eu. Şi apropo, nu există bani în lumea mea, totul este gratis. Dar tot nu ai voie să ai mai mult decât ceilalţi. Nu se fură doar se cere şi se împarte, nu se înfurie nimeni dacă nu vrea nimeni să îţi dea. În plus nu există nervozitate, iar cel ce nu respectă regulile va fi adus în lumea noastră cea reală şi dat timp de o săptămână la o familie săracă care nu are nici un sfert din cât au ei în lumea magiei. Şi vor învăţa ce înseamnă sărăcia.”, a scris în compunere fetiţa de opt ani.

Compunerea a fost tradusă şi în engleză, iar o poză a paginii scrise de fetiţă a fost postată pe site-ul 9gag, acolo unde a fost apreciată de peste 23.000 de persoane şi comentată de peste 1.000 de oameni.

Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Mai avea puțin de trăit, iar familia i-a îndeplinit ultima dorință. Ce s-a înt... Spectacol! Sirtaki, dans de cartea recordurilor pe plaja din Constanţa! Peste șase mii de oameni au dansat la malul mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x