Antena Căutare

Cum arată mama culturistă, care a devenit virală în mediul online. Motivul pentru care oamenii o supranumesc „mămica musculoasă”

Mama musculoasă spune că nu este pregătită de luptă, iar asta pentru că forma sa fizică e mai mult „de spectacol”.

mama Galerie
Cum arată mama culturistă, care a devenit virală în mediul online. Motivul pentru care oamenii o supranumesc „mămica musculoasă” | Captură video TikTok

Sienna, cunoscută pe internet sub pseudonimul @siennarqb, se autointitulează "mamă musculoasă" și afirmă că forța ei este "doar pentru spectacol" și că ar avea puține șanse să se lupte cu altcineva, scrie Dailystar.co.uk.

Citește și: Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporală extremă

Cum arată mama culturistă, care a devenit virală în mediul online. Motivul pentru care oamenii o supranumesc „mămica musculoasă”

Ea urmează un regim de antrenament zilnic pentru a-și dezvolta mușchii și pentru a-și menține forța sa impresionantă. Cu toate acestea, în viața sa de zi cu zi, chiar și în momente banale precum cumpărăturile, susține că bărbații presupun adesea că este mult mai puternică decât ar fi în realitate.

Într-un videoclip care a adunat peste 110.000 de aprecieri, Sienna a spus că "a fi o femeie cu mușchi este oarecum haios, dar pentru acei oameni din comentariile mele care mă laudă și vor să arate ca mine le spun să facă asta acum.

Mă trezesc spontan cu câte un bărbat pe lângă mine, de exemplu la cumpărături, care îmi spune 'haha, n-aș vrea să intru în conflict cu tine'.

În primul rând, nu știu să lupt. Bine? Acești mușchi — sunt doar pentru spectacol. Lucrez 365 de zile pentru a sta în picioare pe scenă timp de 15 secunde și a poza. Nu au nicio funcție.

Pot ridica multă greutate. Asta e într-un fel o funcție, dar o fac pentru estetică. Nu o fac pentru a lupta.", a transmis ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Femeia care s-a culcat cu 300 de bărbați a dezvăluit care a fost cea mai bizară rugăminte pe care a primit-o în dormitor

Videoclipul a stârnit reacții în rândul utilizatorilor TikTok, pe măsură ce Sienna se poza în fața camerei în sutienul cu un umăr lăsat și într-o pereche de colanți.

"Îmi place personalitatea și umorul tău. Dar da, ești frumoasă! Și arăți uimitor!", "Exemplul tău despre luptat m-a făcut să mor de râs.", "Omggg hahahahahaha, ești senzațională!!!!!!!", au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Într-un alt videoclip, Sienna s-a plâns și despre faptul că nu poate purta o ținută simplă din cauza corpului său de "mamă musculoasă".

"Mama musculoasă e foarte activă astăzi și doar voiam să port o ținută normală. Am muncit foarte, foarte mult pentru corpul meu și îl iubesc. Nu mă înțelegeți greșit.

Îl iubesc, dar doar voiam să port o ținută normală așa cum făceam în zilele când eram în perioada mea de dinainte de sport", a mai continuat ea.

Ulterior, ea a adăugat că atunci când devii culturist, trebuie să accepți că vei arăta ca o "amazoană" în orice îmbrăcăminte.

Și-a mărit sânii, apoi s-a întors înapoi la locul de muncă. Când a ajuns, nu i-a venit să creadă ce se întâmplă în jurul... La scurt timp după nuntă, o femeie a aflat ceva crunt. Motivul pentru care i-a cerut banii înapoi fotografei pentru poze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x