Antena Căutare

Cum să arăți că îți permiți un avion privat, chiar dacă lucrurile nu stau chiar așa! Vei face senzație cu pozele!

Sunt mulți oameni care preferă să arate pe Facebook sau pe Instagram doar acele aspecte strălucitoare din viața lor. Și pentru asta, unii ajung chiar să plătească sume importante!

Sunt mulți oameni care preferă să arate pe Facebook sau pe Instagram doar acele aspecte strălucitoare din viața lor. Și pentru asta, unii ajung chiar să plătească sume importante!

Cine nu a văzut măcar o dată tinere îmbrăcate elegant, bând șampanie la bordul unui avion privat de lux? Aparent, nu trebuie să ai o aeronavă sau un iubit bogat care să te plimbe, fiindcă lucrurile sunt mai simple de atât.

O companie aeriană privată a decis să dea naștere la proiectul Private Jet Studio, un studio improvizat în care clienții pot veni pentru a-și face poze spectaculoase!

Totul se întâmplă la Moscova și pentru suma de 244 de dolari poți, timp de două ore, să faci o ședință foto profesionistă ce include chiar și machiajul sau coafatul.

Lumea științei a fost pusă pe jar de o descoperire uluitoare! Ce s-a găsit în interiorul unor ouă de găină

Vă puteți imagina cum ar arăta în fața cunoscuților și apropiaților faptul că vă permiteți un avion privat? Noul trend este la mare căutare mai ales de cei care își doresc să devină vedete de Instagram.

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Colectiv anunță MARELE DEZASTRU!... Au intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung sărut! S-au sărutat încontinuu 2 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x