Antena Căutare

Curățarea canapelelor în câteva minute. Cum se face folosind un truc de doar câțiva lei

O tânără a dezvăluit cum se pot curăța canapelele în doar câteva minute, cu ajutorul unui truc simplu și rapid.

colaj foto cu o canapea murdara si trucul folosit de tanara pentru curatare Galerie
Tânăra a demonstrat cum a reușit să curețe canapelele cu un truc simplu și rapid | shutterstock/tiktok @clean_with_brynee

Curățarea canapelelor este o sarcină de care, oricât am încerca, nu putem scăpa. O femeie a descoperit însă un truc simplu și rapid, ce te ajută să cureți totul în doar câteva minute. Nu ai nevoie de servicii sau aparate scumpe, ci doar de obiecte obișnuite, pe care le ai deja prin casă.

Cum poți face curățarea canapelelor în doar câteva minute, cu un truc simplu, ieftin și rapid

O femeie a văzut un truc pe internet și, fără să mai stea pe gânduri, a decis să îl încerce caa să vadă dacă informația este reală sau este vorba doar despre ceva eronat.

Tânăra pe nume Brynee s-a filmat în timp ce amestecă detergent de vase sub formă de pudră cu apă fierbinte, amestecă totul într-un bol și apoi ia un capac de oală, pe care îl învelește într-o cârpă. Apoi, cu multă atenție, moaie „dispozitivul” astfel construit și începe să frece canapeaua cu mișcări ferme.

Citește și: Cum usuci hainele spălate în doar 2 ore, fără cheltuieli și fără aparate! Trucul face senzație pe TikTok

Nu mică i-a fost surpriza femeii atunci când rezultatele au început să apară imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Materialul s-a curățat extrem de simplu și rapid, fără să fie nevoie de vreun instrument anume sau de servicii plătite la o firmă specializată în așa ceva. Încântată de rezultate, Brynee a filmat totul și a publicat clipul video pe contul său de TikTok. Mulți curioși au privit imaginile și au încercat trucul și se pare că acesta a funcționat, spre marea uimire a multora.

Filmarea a devenit a făcut senzație și a devenit imediat virală în toată lumea, adunând numeroase vizualizări, like-uri și aprecieri de la oameni din întreaga lume, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Un bărbat stătea pe canapea atunci când a auzit un sunet bizar. A dat pernele deoparte și a încremenit de spaimă. Peste ce a dat

Practic, pentru curățarea canapelelor, femeia a folosit o cantitate destul de mică de detergent de vase, nimic deosebit, lucru ce faace acest truc nu doar simplu și rapid, ci și foarte ieftin. Poți curăța fotoliile cu doar câțiva lei și cu efort puțin.

Brynee este o mamă casnică ce încearcă să aibă mereu grijă de locuință, chiar dacă în prezent are doi copii cu vârste de sub doi ani și aceștia îi solicită mai toată atenția. În timpul liber, femeia filmează tot felul de sfaturi în materie de curățenie, trucuri pentru gospodărie și informații ce ajută la sortare și organizare.

Locul sfânt din România în care femeile nu au voie să calce. Se spune că dacă pun piciorul acolo vor avea parte de nenor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x