Antena Căutare

„De unde vine Moș Crăciun?” Cumva de la Târgoviște? „Din cer, din pământ!” Românii și-au dat cu părerea, iar tu vei râde cu gura până la urechi când vei afla răspunsurile!

Multe sunt misterele omenirii, iar de curând realizatorii celebrelor mini-intervuri (vox-uri) „Vax Populi” au încercat să afle răspunsul la o întrebare de sezon. „De unde vine Moș Crăciun?” , au fost întrebați câțiva conaționali de-ai noștri.

Multe sunt misterele omenirii, iar de curând realizatorii celebrelor mini-intervuri (vox-uri) „Vax Populi” au încercat să afle răspunsul la o întrebare de sezon. „De unde vine Moș Crăciun?” , au fost întrebați câțiva conaționali de-ai noștri.

„Din datina lui”, „de la Târgoviște”, „de la Dumnezeu”, din Laponia sau Japonia, cert e că românașii noștri, nițel turmentați - vorba lui Nea Iancu - s-au cam încurcat. E drept, Moșul vine pentru fiecare de unde poate el, important e să nu lipsească și să nu ne ocolească casele în noaptea de 24 spre 25 decembrie!

„Din cer, din pământ!” , este un alt răspuns echivoc, care lasă deschisă o gamă largă de posibilități. Vouă v-au plăcut răspunsurile?

Pentru voi, de unde vine Moș Crăciun, dragii noștri? Și ce cadouri vă doriți de la el?

La 89 de ani, se plictisea de moarte, așa că s-a angajat ospătar. ”Muncesc peste 20 de ore pe săptămână și mă simt excel... Lacul Dracului din România bagă turiștii în sperieți! Fenomene bizare se întâmplă aici! Nici animalele nu au curaj să se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x