Antena Căutare

Ea e femeia care refuză să se mai bărbierească, pentru că partenerul o acceptă așa. Cum arată iubitul „tinerei cu barbă”

Coral Renaie spune că și-a petrecut jumătate din viață bărbierindu-și părul facial. Însă, într-o zi s-a trezit că nu mai vrea să facă asta deloc. Iată cum arată partenerul celei poreclite „femeia cu barbă”!

Ea e femeia care refuză să se mai bărbierească, pentru că partenerul o acceptă așa. Cum arată iubitul „tinerei cu barbă” Galerie
Ea e femeia care refuză să se mai bărbierească, pentru că partenerul o acceptă așa. Cum arată iubitul „tinerei cu barbă” | Profimedia

Coral Renaie are 30 de ani și este din Kansas, Statele Unite ale Americii. Ea este creator de conținut și spune că toată viața s-a confruntat cu o creștere necontrolată a părului facial, un simptom al sindromului ovarelor polichistice, potrivit Profimedia și dailymail.co.uk.

Dar, într-o zi, femeia a ales să își accepte barba și să se afișeze așa atât pe stradă, cât și în mediul online. Mai mult, aceasta postează fotografii în care apare fericită alături de partenerul ei.

Citește și: Femeia s-a căsătorit, dar la scurt timp a hotărât să își lase barbă și soțul a părăsit-o. Cum arăta înainte de schimbarea radicală

Cum arată partenerul „femeii cu barbă” | Foto

Coral Renaie și-a petrecut toată viața bărbierindu-se, asta după ce la vârsta de 12 ani perciunii săi au început să se îndesească extrem de tare.

Deși mândră de alegerea de a nu se mai ascunde, femeia din SUA recunoaște că se confruntă, adesea, cu multe critici sau chiar cu ură din partea oamenilor din jur.

„A fost o călătorie cu adevărat dureroasă, fizic și emoțional. O persoană a crezut că sunt murdară și mi-a recomandat să mă spăl. Atunci a fost prima dată când am simțit cu adevărat rușine pentru corpul meu și am considerat că bărbieritul va fi singurul mod în care voi supraviețui.”, a dezvăluit tânăra, citată de dailymail.co.uk.

Dar, la un moment dat, Coral Renaie și-a dat seama că nu va putea opri niciodată acest val de ură. Așa că tot ce i-a mai rămas de făcut a fost să se accepte necondiționat. Între timp, ea se bucură de o relație minunată alături de partenerul ei, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă.

Femeia spune că, după ce s-a oprit din bărbierit, ea și partenerul ei au fost mult mai fericiți

Coral Renaie a dezvăluit că oamenii de pe internet sunt mult mai răi decât cei din viața reală. În timp ce pe stradă aceștia se opresc și vor să facă poze cu ea, în mediul virtual mulți o judecă pentru felul în care arată și pentru faptul că nu face ceva în privința părului facial, potrivit dailymail.co.uk.

În ciuda părerilor negative, Coral Renaie este hotărâtă să înfrunte stigmatizarea cu care se confruntă femeile cu păr pe față, folosindu-se de contul său de TikTok pentru a le reda o voce.

În plus, „femeia cu barbă” se bucură de susținerea familiei, dar și al partenerului în vârstă de 25 de ani, despre care spune că o iubește enorm. Prin exemplul ei, Coral vrea să demonstreze că orice femeie poate fi iubită, indiferent de cum arată, dacă își găsește persoana potrivită și alege să se simtă confortabil în propriul corp:

„A ajutat, cu siguranță, faptul că Illias mă iubește. M-a asigurat că el este un loc sigur. După ce am încetat să mă bărbieresc, amândoi am devenit mult mai fericiți; el, pentru că eram în sfârșit încrezătoare și eu, pentru că puteam să mă simt confortabilă în propriul corp. Femeile nu ar trebui să se ascundă. Merit dragoste. Merit plăcere și nu voi mai face compromisuri. Mama și nepoatele mele sunt cei mai mari susținători ai mei.”, a mai adăugat „femeia cu barbă”, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Ea este femeia care se simte atât de bine în pielea sa încât refuză să se mai ”bărbierească”. De ce îi crește păr pe față

Un doodle special de la Google marchează 115 ani de la nașterea lui Cartola, un celebru muzician brazilian... Veteranul Ioan Loghin și-a recăpătat vederea după 75 de ani de trai cu sechelele războiului. Prin ce a trecut bărbatul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x