Antena Căutare

Ei formează cel mai tatuat cuplu din lume. Cum arătau soții înainte de a intra în Cartea Recordurilor Mondiale | Foto

Gabriela și Victor Peralta, căci despre ei este vorba, formează unul dintre cele mai tatuate cupluri din lume. Iată mai multe imagini cu soții care sperie oamenii de pe stradă cu înfățișarea lor! Cândva erau și ei doar niște simple persoane.

Ei formează cel mai tatuat cuplu din lume. Cum arătau cei doi înainte de a intra în Cartea Recordurilor Mondiale Galerie
Ei formează cel mai tatuat cuplu din lume. Cum arătau cei doi înainte de a intra în Cartea Recordurilor Mondiale | Profimedia

Gabriela și Victor Peralta sunt doi soți care se iubesc la nebunie. Însă, dragostea nu este singura trăsătură pe care o au în comun. Cei doi sunt la fel de pasionați de tatuaje, ambii având peste 100 de modificări corporale, care includ atât desene, cât și piercinguri. Iată cum arătau înainte!

Citește și: Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporală extremă

Cum arătau înainte Gabriela și Victor Peralta, cuplul considerat cel mai tatuat din lume | Foto

Gabriela și Victor Peralta formează o relație de aproape 25 de ani și au intrat în Cartea Recordurilor Mondiale drept cuplul cu cele mai multe modificări corporale, potrivit mirror.co.uk.

„Pentru mine, a fi deținător al Recordurilor Mondiale Guinness este un premiu pe care viața mi l-a oferit pentru dragostea pe care o port artei corporale. Sunt foarte recunoscător, pentru că acest record m-a ajutat să îmi îndeplinesc unul dintre visurile mele: să călătoresc în 20 de țări, să cunosc culturi diferite și să îmi fac prieteni noi în întreaga lume.”, a spus Victor Peralta, potrivit sursei citate mai sus.

Gabriela și Victor Peralta s-au cunoscut la un eveniment dedicat motocicletelor, iar acolo s-a înfiripat atât iubirea lor, cât și dragostea pentru modificările corporale extreme.

De atunci, Victor Peralta și-a modificat trupul în proporție de 90%, în timp ce Gabriela doar 65%.

De asemenea, fiecare a acumulat, de-a lungul timpului, câte 50 de piercinguri, 14 implanturi pe tot corpul, cinci implanturi dentare, patru modificări în zona urechilor, la care s-au mai adăugat limba tăiată și globii oculari tatuați.

Gabriela și Victor Peralta au dezvăluit care au fost cele mai dureroase modificări corporale pe care și le-au făcut

Victor Peralta și-a făcut prima modificare corporală extremă în anul 2009, atunci când și-a încorporat două stele pe frunte. Noua înfățișare a atras-o rapid pe iubita sa.

La rândul său, în efortul de a-și continua transformarea, Gabriela a dezvăluit că, recent, și-a pus implanturi în zona umerilor pentru a-și mări brațele, potrivit Profimedia.

Pentru Victor Peralta, cea mai dureroasă experiență a fost pigmentarea limbii, care i-a cauzat atât dificultăți de vorbire, cât și alterarea gustului și mirosului. Cu toate acestea, el a precizat că durerea a meritat, căci este preferatul său, citat de sursa menționată mai sus.

La rândul său, Gabriela a dezvăluit că cea mai dureroasă intervenție corporală a fost atunci când și-a tăiat pielea pentru a scrie cuvinte sau a reprezenta imagini.

Cuplul consideră că secretul căsniciei lor este dragostea comună pentru artă, modificări corporale, tatuaje, dar și respectul unul față de celălalt. În plus, Gabriela a adăugat că adoră implanturile sub formă de stele de pe fruntea soțului ei:

„Implanturile din silicon de pe fruntea lui Victor sunt preferatele mele. De fapt, îmi plac toate modificările pe care le are pe frunte.”, a spus Gabriela Peralta, citată de mirror.co.uk.

Citește și: El este bărbatul care se consideră cel mai tatuat om din lume. Cum arăta înainte ca tot corpul să îi fie acoperit de cerneală

Virus „extraterestru”, identificat în Europa. Cum arată la microscop descoperirea desprinsă din mitologia greacă... Fenomenul rar care a apărut la Cascada Niagara. S-a întâmplat pentru prima dată în istoria sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x